Uz ano
Aj ked velmi dlho mi to vydrzalo, ze som bola decko. Neviem preco uz nesom prislo to aj vekom jak sa hovori Aj ked pre mnohych este stale som, hlavne spravanim, ale moj pocit je, ze uz som dospela
dala som áno, ale v porovnaní s mojim okolím resp. s ľudmi z mesta, kde žijem a v niektorých veciach dokonca aj dospelejšie než moja rodina, ale kebyže sa nám porovnať s inými tak asi nie
@lenkaska1@3 a myslis, ze ti to tak naozaj bolo prezentovane alebo je/bolo to skor tvoje vnimanie?
Pretoze ako dieta som si predstavoval, ze dospely vsetko vie, nema ziadne problemy a ak ma, vie si zo vsetkym poradit,.... atd. Proste nerealne predstavy. A neviem, ci to je nieco, co mi niekto natlacil do hlavy alebo skor moja predstava, ktoru som si vytvoril. A myslim, ze to je skor moja idea.
áno. je tam dosť priestotu na zlepšenie, ale ako hovorí kolega nadomnou - tak to zrejme bude celý život.
každopádne, som 100% sebestačná, nezávislá osoba so zodpovednosťou za svoj život, so.. alebo aspoň takto nejak si dospelosť definujem
@meiram@13 chapem. a ono to ma na cloveka, aspon podla mna, negativny dopad. lebo som hodnotil dlhu dobu seba podla tohoto meritka. az som si pripustil, ze vlastne je normalne nebyt perfektny, bezchybny, atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aj ked velmi dlho mi to vydrzalo, ze som bola decko. Neviem preco uz nesom prislo to aj vekom jak sa hovori Aj ked pre mnohych este stale som, hlavne spravanim, ale moj pocit je, ze uz som dospela
Cítim sa úplne rovnako ako keď som bola dieťa, je to rovnaká duša.
Pretoze ako dieta som si predstavoval, ze dospely vsetko vie, nema ziadne problemy a ak ma, vie si zo vsetkym poradit,.... atd. Proste nerealne predstavy. A neviem, ci to je nieco, co mi niekto natlacil do hlavy alebo skor moja predstava, ktoru som si vytvoril. A myslim, ze to je skor moja idea.
každopádne, som 100% sebestačná, nezávislá osoba so zodpovednosťou za svoj život, so.. alebo aspoň takto nejak si dospelosť definujem