mnohi by povedali, ze kedze nemam frajerku tak by odpoved mala byt "ano", ale nie....nie necitim sa osamely, mam okolo seba svojich priatelov takze urcite sa necitim osamely
ja som na vsetko komplet sam... na vestko co je zo zivotom spojene, ale mam aj kopu kamaratov len nikoho nejak nemam potrebu ziadat o pomoc... a tak sa prebijam sam celym svojim zivotom...
každý máva svoje chvíľky a ja tiež...ale to je normálne teda aspoň v poslednom období je to normálne...kedysi to boli hrozné depkáče no našťastie som už zmúdrel a prišiel na mnohé veci
vacsinu casu...mam pocit, ze na tomto svete nikto nie je len a len pre mna, aby ma vypocul, zasmial sa somnou a rozpraval, apod. ....fakt uz asi nikto...
raz za uhorský rok ma chytí niečo, ale skôr by som to prirovnal k takému vnútornému smútku, nie osamelosti... mám priateľov a známych, takže osamelosť to určite nieje.
kedze nemam rad pokritcou, a ludii co vam naslubuju lasku,priatelstvo .....tak radsej budem stale sam, ako z niekim. nemam rad ludii. su to pokritci, co maju plne usta kamaratstva a pritom vas okaslu bez mihnutia oka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale musim uznat ze ak som osamotena je mi divne..samota mi ale nevadi