ani nie voci nim ale .... nie kazdy ma take stastie ze dobehne za fotrikom a fotrik hned vytiahne 20 ze tu mas moj zlatý zabav sa .... asi v tom vidim rozdiel...
JA aby ste vedeli som bohatá, lebo mám koňa a bývam v RD (vivat moja inteligentná bývalá trieda). Rodičia mi nedávajú nič, to skôr ja im prispievam na domácnosť. Áno, cítim sa chudobne skoro pri každom, a áno vadí mi to. Ale nesťažujem sa, som vďačná za to, čo mám, a nežijem si zle, aj keď nemám najnovší mobil, značkové handry a vlastné auto....
V súvislosti s týmto ma serie iba ten častý pohľad ludí: každý mladý človek, ktorý má trochu viac prachov, ich musí automaticky dostať od fotrovcov, zdediť, ukradnúť, a podobne... Je to dosť závistlivé, aktéri sa tým častokrát len snažia odvrátiť pozornosť od vlastnej neschopnosti, nebolo by od veci sa to odnaučiť.
Aby som sa držal témy, nie necítim sa chudobný, ani bohatý.
@mezomus povedal som to jak priklad ...a jasne ze to nevycitam ludom ktorí si vedia sami zarobit ..... , ale z takych trtkov co pytaju od ocka a mamky a potom bavia silnych ...z takych mi je smiesno ....
no pokiaľ som si začala tieto veci uvedomovať bola som na strednej a tu žije veľa ľudí, čo sú na tom podobne takže ani moc nie..ale vedela som závidieť iným dievčatám oblečenie, aj keď u nás v triede ani nie lebo moc toho tiež nemali, skôr keď som videla niekoho na ulici..hmm..v inom meste.. aj teraz by som rada skočila niekam do obchodu a nakúpila si toho kopec ale akosi som prišla na to, že je pre mňa niečo omnoho dôležitejšie než mať stále niečo nové pekné na seba..a na to si vždy odkladám peniažky..aby som mohla odcestovať keď sa naskytne prlíležitosť
nieže by osm nemal peniaze ale tka kúpať sa v nich nemôžem a ked si mám vybrať či ísť na pivo za 2 eura do nejakého baru alebo si kúpim v obchodáku nejaký beerpack tak volím čerstvý vzduch s beerpackom ale dožičím aj kamarátom ked nemajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a bohaty nie som, bohatym nezavidim, menejcenne sa necitim. mam tolko o kolko ojebem bohatych
Ale snazim sa prisposobit situacii...
Aby som sa držal témy, nie necítim sa chudobný, ani bohatý.
Necítim sa chudobnejšia, ani som sa necítila už veľmi dlho.
tým prvým by som nenechala pocítiť nedostatok, sú milí (naozaj) a asi by sa s tým nevedeli vyrovnať
tých druhých obdivujem........dobre viem, že niektorí ľudia sú schopní vyžiť doslova z ničoho