vsetci vyzeraju brutalne bad ass a sexi ale moje celo to uplne nici cele ale mam pici dost ze ako v tom vyzeram....ale tiez by som rada vyzerala sexi ako vsetci ostatny
Ja vyzerám ako debil vždy, ale som spokojná sama so sebou a to ako ma vnímajú iní už neriešim. Odkedy som sa toto naučila, tak je môj život mega krajší.
Podla mna to vyzera super, ja by som to pokojne nosil uz aj do konca zivota a ak by to nosili vsetci ludia tak mame celkovo menej chorob ako chripka a nadcha.
Dnes mi zubárka omylom zavŕtala aj do tváre, takže tam mám krásny šrám a vďaka rúšku ho nevidno!
A som na seba v rúšku zvyknutá z práce, takže inak veľkú zmenu nepociťujem.
najprv som sa citila ako idiot, ked nas bolo iba par tak vyzrelych a uvedomelych tie prve dni, potom som si to po negativnej skusenosti ked som bola jedna z mala dala dole a to uz mal skoro kazdy, tak to bolo este asi horsie a potom bolo teplo, tak mi s tym bolo zas hrozne a teraz uz to tak neriesim, ale tesim sa na den bez tych vsetkych opatreni. asi tak k dalsej katastrofickej otazke tu. ha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
takže to nie je tak zlé
A som na seba v rúšku zvyknutá z práce, takže inak veľkú zmenu nepociťujem.