Takže vec sa má takto..ide o chalana s ktorým som chodila do jednej triedy na strednej a tak isto sme mali spoločné záujmy po škole. (vernisáže, útulok, výlety,..) jednoducho vážne sme si rozumeli, boli sme si veľmi blízki. V júli som išla s priateľom po
@topanocka netuším..ale niekedy v tom čase si našiel priateľku a možno ona mala so mnou nejaký problém fakt neviem...proste mi napísal že od tohoto dňa už nie sme priatelia
a potrebuješ ho až tak v živote ? je to normálne, ľudia prídu a odídu a zvlášť v tomto veku. Ale takéto povahy poznám a je to ťažko niekedy ...nesmieš si to pripúšťať
@topanocka ide o to ze som typ cloveka ktory si len tak niekoho k telu nepripusti a ked uz tak musi byt pre mna vynimocny a len tak na neho nezabudnem nuz, on ocividne na mna uz zabudol
Co je to za kamosa co bez priciny toto stvara... Chapem ze ked ste si boli taki blizki ze ti chyba, ale taketo povahy som nikdy nechapala a nepochopim.
no ked nechce neprinútiš nikoho...možno sa ti ešte ozve a ked nie ved máš svoj život,na svete ľudí dosť..ale chápem ono sa to postupne vykrištalizuju tie vztahy
haha, ja som mala takuto spoluziacku na strednej.
v prvaku na vyske som si ju nevsimla v meste, lebo som mala sluchatka a zvesenu hlavu, odvtedy sa na mna nikde ani nekukla.. je to uz 6 rokov
chapem, ze ti na nom zalezi a mrzi ta to,ale ked si mu povedala, ako to bolo a on si aj tak ide svoje, nechaj to tak.. nevnucuj sa, mozno si raz uvedomi, aky bol teatralny a trapny.
a ak nie, treba sa zamysliet nad tym, ci chces byt s takymi ludmi kamaratka..
Počkať počkať, to naozaj spravil ? Kolko krat si ja nevšimnem nielen v meste kamaratov, ale aj v autobuse a koľkokrat sa stalo že ani oni mňa a žiadna drama sa nekonala... Podľa mňa buď mu to vysvetli, alebo kašli naňho a budeš mať kľud
boze ja nechapem tie pozdravy, taka zbytocna vec. ja niekedy proste rozmyslam, sustredim sa na nieco alebo sa hanbim, alebo neviem ze ta osoba vobec stoji o pozdrav v situacii kde je podstatne nieco uplne ine...
Úprimne?
Toto nie je chlapské. Vôbec. A asi to vie každý . Ale nemusí byť hneď citlivka.
Zamysli sa nad ním, neviem ako to máte, ale či si mu skutočne len kamoška. Či ho nenaštvalo to, že ťa videl s priateľom. Vtedy by určite takto reagoval. Možno je zaľúbený a trápi ho, že máš priateľa. A ty sa mu "sebecky" ukážeš pred očami a ešte k tomu sa mu ani nepozdravíš? No to kde sme? (dúfam, že z mojej strany cítiš značnú dávku irónie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
v prvaku na vyske som si ju nevsimla v meste, lebo som mala sluchatka a zvesenu hlavu, odvtedy sa na mna nikde ani nekukla.. je to uz 6 rokov
chapem, ze ti na nom zalezi a mrzi ta to,ale ked si mu povedala, ako to bolo a on si aj tak ide svoje, nechaj to tak.. nevnucuj sa, mozno si raz uvedomi, aky bol teatralny a trapny.
a ak nie, treba sa zamysliet nad tym, ci chces byt s takymi ludmi kamaratka..
Toto nie je chlapské. Vôbec. A asi to vie každý . Ale nemusí byť hneď citlivka.
Zamysli sa nad ním, neviem ako to máte, ale či si mu skutočne len kamoška. Či ho nenaštvalo to, že ťa videl s priateľom. Vtedy by určite takto reagoval. Možno je zaľúbený a trápi ho, že máš priateľa. A ty sa mu "sebecky" ukážeš pred očami a ešte k tomu sa mu ani nepozdravíš? No to kde sme? (dúfam, že z mojej strany cítiš značnú dávku irónie )
by som sral na takého človeka, nemal by som záujem sa baviť s tak psychicky labilným človekom