mam asi 2-3 pary na jesen, moje oblubene su take talianske kozene sive na asi 8 cm podpatku a este mam hnede na jeden dost podobne A potom mam 3 pary na zimu s kozusinkou vo vnutri tiez vsetky kozene, jedny z brusenej koze a su tusim cierne, hnede a sive
ale doteraz lutujem ze som si minulu jesen nekupila take krasne st.oliver tmavomodre cizmicky s bezovym prehybom na ktorom bol vysity zlatou nitkou kralovsky znak a masla vzadu
na jeseň mám take tmavosivé až čierne kotníkové na podpätku... na jar sa nosiť nedajú, lebo štrk je na chodníkoch až do leta a nechcem ich zničiť (ach)
a na zimu mám také čierne pod kolena s rovnou podrážkou ... neviem, minulý rok som vyrástla z toho, že za každú cenu musím mať podpatky aj keď je ľad a sneh po kolena a dala som prednosť pohodliu a teplu (zvnútra majú kožušinku)
mala som vysoko šnurovacie čižmy, ktoré pod topánkou vyzerali trocha ako bagandže.. ale už sa mi začali rozpadať, takže mám podobné ako popolček, len s nižším podpätkom, tmavohnedé až čierne a s okrúhlejšou špicou
no minulú sezónu som nosila baganče na miernom opätku čo je čudné lebo ja ináč opätky vôbec nenosím a presne na zimu som si kúpila s opätkami (ak sa tak dajú nazvať) a tento rok by som chcela bud baganče alebo čižmy s kožušinkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
mensi nemali !
inak ak sa podarí tak zima bude v teple
» www.mimibazar.sk/foto_detail.php...
ale doteraz lutujem ze som si minulu jesen nekupila take krasne st.oliver tmavomodre cizmicky s bezovym prehybom na ktorom bol vysity zlatou nitkou kralovsky znak a masla vzadu
akurát ja mám celé svetlohnedé.
alebo tieto:
na jeseň mám take tmavosivé až čierne kotníkové na podpätku... na jar sa nosiť nedajú, lebo štrk je na chodníkoch až do leta a nechcem ich zničiť (ach)
a na zimu mám také čierne pod kolena s rovnou podrážkou ... neviem, minulý rok som vyrástla z toho, že za každú cenu musím mať podpatky aj keď je ľad a sneh po kolena a dala som prednosť pohodliu a teplu (zvnútra majú kožušinku)
Ale tebe mozno pristanu
Ale jasné že martensy nesklamú žiadnu zimu !
metallica- detah magnetic
system of a down
2x nightwish
epica
mala som aj iron maiden, ale to sa potrhalo
a šetrím na jedno tričko marylina mansona
Oblec si rovno jeho , sak je asi taky hmotny ako kus latky
guns tričká sa mi nepáčia :/ alebo to možno len ja som nenašla tričko s albumom chinese democracy
strašne chcem mať tričko s marilynom mansonom ! ^^ hoci viem si predstaviť že našu riaditeľku katolíckej školy by asi drblo na mieste
Nesmejem sa ti len rypem
Vazne su riaditelia , ucitelia na takych skolach parchanti ako to ukazuju vo filmoch?
nuž...parchanti nie, ale keď sa ukážeš s death magneticom na takej škole už ti vymývajú žalúdok že si satanista