som s nim furt, keby bral drogy aspon o tom viem. a inak by som si nikdy s nikym nezacala pokial by som ho dostatocne nepoznala a myslim si ze toto je jedna z veci co sa vyciti
@wera55555 mne by to vobec nevadilo pokial by to nebolo parno, piko alebo biele.. hento netopiere hovno to by som nezniesol, nezniesol by som sledovať tie neprirodzené prejavy a klamné keci
no mne sa to stalo, rozišli sme sa, lebo už to preháňal a mal prijebaného kamoša a teraz čo je z neho... som rada, že už spolu nie sme, aj keď ešte rok po rozchode som ho milovala... a bolo to hrozné ... ale konečne som bez neho happy
s drogami skúsenosť nemám, ale keď to bola automatová závislosť , rok trvalo, kým mi to došlo, ďaľší rok som stála pri ňom a snažila sa aby sa z toho dostal. Nedostal. Na konci tej cesty som už nevedela kedy klame, kedy vraví pravdu a pochopila, že nie všetkým môžem pomôcť. Že keď raz niekto sám nechce bojovať, Ty sa môžeš aj rozkrájať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak nie a boli by mu prednejšie, tak bohužiaľ
s takym by som tiez nechodila
Znie to ako by si mala na mysli tazke drogy , tie su na cloveku vidno po 2 sekundach.
ja ho z toho aj tak nedostanem a nech je to ake chce, keď raz popolček lúbi tak sra na šetko ostatné.
a dnes som niečo také zažila pri najlepšom kamarátovi.. sklamalo ma to.. ale čo už no
Ak by s tým nechcel skončiť, nech ide do piče aj so svojimi drogami.