Človek od ktorého som to najmenej čakala je zbabelec!?
So sesternicou sme nahrali video, kde ona spieva a ja hrám na gitaru. Povedala mi, že nech to dám na FB, dala som to tam a teraz sa ľutuje, sťažuje, nechápe proste totálne sa dosrala.
Ja nechápem, podľa mňa a pár iných ľudí nie je vôbec zlé, na to,
a? tak to video z facebooku stiahnite a viac sa nenatáčajte...problém vyriešený....
toto sú tie situácie, ktoré kým sa reálne nestanú, tak sme veľkými hrdinmi, máme veľké reči, ale keď pred nimi stojíme zoči voči naša reakcia je úplne iná....
@lintu ale mňa prekvapuje jej reakcia, ja nechcem nič dávať preč, teraz je to už jedno
a presne to ma prekvapilo, najprv hrdina a zrazu kopa hnoja, o to ide
@nathalii lebo ona bola jeden z mála ľudí, ktorým by som sa chcela možno podobať v tejto veci, že ju niečo tak ľahko neodradí a ono sa to dokakalo - preto to tak prežívam
@rosesareredvioletsareblue občas nás ľudia prekvapia i niečím nečakaným, čo by sme o nich nikdy nepovedali preto viacmenej platí, že i keď niekoho poznáš xy rokov a myslíš si, že vieš o ňom už úplne všetko, nemusí to tak aj naozaj byť nuž no...aspoň je život pestrejší a nie je taký monotónny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
k popisu - wtf
toto sú tie situácie, ktoré kým sa reálne nestanú, tak sme veľkými hrdinmi, máme veľké reči, ale keď pred nimi stojíme zoči voči naša reakcia je úplne iná....
a presne to ma prekvapilo, najprv hrdina a zrazu kopa hnoja, o to ide
@nathalii lebo ona bola jeden z mála ľudí, ktorým by som sa chcela možno podobať v tejto veci, že ju niečo tak ľahko neodradí a ono sa to dokakalo - preto to tak prežívam
hm?
lebo ak nie, tak začni, možno ti to prospeje.
@ouch
@leilla
až taká som odveci..