Ja sa asi budem dostávať z opice, potom pôjdem na záhradu pre zemiaky a na tréning.Večer kuknem asi nejaký dobrý film.A možno ešte vypráskam zbytok paušálu
Predpokladám že budem chlastať s kámoškou a jej novým frajerom z ďaleka,ktorého si narazila ešte počas svojho posledného vzťahu a tento víkend nám ho konečne ukáže-to je romantika čo?...život je skvelý
Toto bude môj prvý Valentín,kedy budem nie len s kamošmi,ale s chalanom,tak sa celkom teším
Bude to normálny deň,také isté plány ako každú sobotu(cvičiť so psom,upratovať,...),prekvapím ho(dúfam) billboardom,na ktorý som dala svoj odkaz a večer ideme celá parta do Martina na diskotéku
Teším sa
asi ani nič valentína ignorujem.. takže asi budem doma, s čajíkom, sa liečiť lebo mi je aj tak celý týždeň úplne hnusne a maximálne pôjdem nachvíľku von, ak ma dakto vytiahne z domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a k téme- nič... ideme na oslavu k rodine takže nič zaujímavé...
Inak budem asi s tatinom nahanat cely den mamine darcek... ... a potom pojdeme kupit nove auticko... takze fajn sobota
Bude to normálny deň,také isté plány ako každú sobotu(cvičiť so psom,upratovať,...),prekvapím ho(dúfam) billboardom,na ktorý som dala svoj odkaz a večer ideme celá parta do Martina na diskotéku
Teším sa
-mami, kúpiš mi niečo v obchode, keď už je ten Valentín?
-no, že si to ty...
potom sa vráti z obchodu, donesie mi lízatko a ja som šťastná ako blcha