Je veľa vysokých, ktoré berú aj uchádzačom ktorí maturujú v septembri. S tým sa treba ale dopredu dohodnúť na študijnom oddelení. Ja osobne poznám troch ľudí ktorých takto prijali na PF UPJS.
jedna spoluziacka ktora bola tak asi trojkarka nespravila jeden predmet tak znova pekne v septembri isla a chalan ktory mal uz vela krat na male co sa tyka znamok zmaturoval uplne v pohode...takze vyhlasenia typu @9 nie su na mieste aj ked si myslim ze nespravit maturu je tazsie ako ju spravit vacsinou mas zhruba taku znamku ako pocas tych 4rokov ale ked raz pride okno a nesedi tam ucitel ktori ti pomoze tak mas proste smolu...
človek, ktorý celé tie roky aspoň trochu vnímal tú školu, zmaturovať musí.. nepustia len toho, ktorý nepovie ani slovo.. keď už aspoň niečo zo seba dostaneš, máš to za 4.. a človek, ktorý na to celé roky totálne jebal, sa inak ako kokot ani nazvať nedá
a najlepší sú tkaí, čo na to jebali, teraz sa to snažia naučiť rychlo a popritom si napíšu 15 statusov denne a založia 10 diskusíí aké to je hrozné, že im nejde učiť sa.. ja som sa naučila celú slovenčinu dokonale za necelé tri dni.. a neubudlo zo mňa.. človek, ktorý sa nevie prekonať ani cez ten pojebaný akademický a niečo do seba dostať, je primitív.. viac k tomu nemám
@miska92 v strese je len človek, čo si hovorí ježiiiš ja nezmaturujem geewsdsysfd nič neviem aaaa... -.- a prečítaj si @15 .. keď to aspoň trocha neignoroval, niečo zo seba dostať musí.. a na to je tam ten akademický, aby sa to aj debili stihli doučiť
a btw.. na maturite by nemali dať viac ako o dva stupne horšiu známku, než mal človek na vysvedčení poslednom.. takže keď som mala jednotky a dvojky z maturitných predmetov.. horšie jak štvorku mi dať nemôžu, jedine pokiaľ by som vážne nepovedala ani slovo.. kto mal štvorky na vysvedčení, dobre mu tak
@h8u diky za ten prvy tvoj komentar vazim si ho a aspon viem ako zmyslas... dobra vizitka!
nedavam koli tomu 15 statusov a diskusiu jednu o tom, hej!
a ty si sa naucila celu za tri dni, lebo 4 pojabene roky si chodila ako trtko do skoly, co aj ja by som rad... namiesto toho makam aby som sa uzivil, studujem externe, vsetko co sa musim ucit mam z netu postahovane :/
ja za to nemozem ze som takto dopadol... ze som studoval na najtazsom gypmpli v rakusku a zivot mi podkopol nohy a padol som na dno a musel rychlo hladat alternativu ako si dokoncit skolu. to by si dokazala? ...nevycitam ti ze si to nevedela o mne, ale netreba byt hned primitivny. ja som sa tu zo slusnosti opytal, nerobim z toho histeriu. mam spoluziacku ktora este nemala pol rocne vysvedcenie 3. rocnika a uz plakala ako nezmaturuje!!! je teda ine 4 roky kvasit v skole a pomaly sa ti dostava do hlavy a pocas akademickeho si to LEN zopakujes ako mat skolu 20x do roka a vsetko si zohnat sam a este platit skolne 500€
ja niesom stresovy typ, tym som sa uz prebojoval...stres mam den predtym alebo v ten den rano ale na skuskach nikdy nestresujem.
č by som mal este povedat...
dakujem este raz za vase komenty aj za tvoje @h8u nehnevam sa na teba zijeme v slobodnej krajine, len sa treba niekedy zamysliet nad tym co idem pisat, lebo potom si clovek o tebe pomysli svoje mne sa to tiez stava a potom vzniknu drbnute fora neriešim...
tak drzim palce ak este len budes maturovat... sa ozvi potom
@lacike90 podľa mňa zmaturuješ Ono to vraj vyzerá ťažko ale v podstate nie je, že vraj. Budem ti držať palce. Kedy maturuješ? A koniec koncov pozri Einstein mal vraj z fyziky a matiky trojky a dnes sa o ňom učíme
@h8u maturita nieje formalita....ako to citit z tvojich komentov...clovek moze dostat 4 aj ked sa uci jak somar cele 4/5 rokov a ma dobre vysvedcenia..a akademciky presedi doma nad knihami...a moze sa stat ze nezmaturuje...zalezi aj od profesorov...napriklad jeden profesor na mojej strednej horsie jak 3 nedava...stane sa ze ti to nevyjde a dostanes 4..smola..ides v septembri...a primitiv nieje ten co nezmaturuje...ale ten co sa vyjadruje ako ty
Na maturitu z predmetu (najma slovencina/noska) sa naucis za 2-3 dni max. Teda samozrejme s tym, ze mas okruhy a vies presne, co sa mas ucit. Supni si kavu, alebo rovno energy drink a chod na tie poznamky (a nerob nic ine).
@h8u slečinka stavím sa, že ty si maturovala z tych najlahšich predmetov, ake len existuju, ked si napisala takuto nehoraznu hovadinu. Nedá sa porovnavať, ked niekto maturuje z nejakeho hlupeho dejepisu alebo ked niekto maturuje z matiky alebo fyziky. Daj si facku
@joshuaa007 ale všetci sme maturovali zo sjl,cudz jazyka a atd... a okrem toho ti tú fyziku nik nenútil..si to hádam vyberám lebo viem že to zvládnem a baví ma to.. padaj sa obesiť
@jushuaa007 ehm, matiku a fyziku som spravil na vybornu a pritom som uz duchom popijal rum niekde v krcme, ale slovencina.... no to nevyzeralo najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
na prijatie na vysku musis mat ukoncene stredoskolske vzdelanie.
ked nezmaturujes mas ukoncene stredoskolske vzdelanie?
no vidis.
sikovny chlapec.
@najivna
no ano chapem, ale ked si spravim opravny v septembri, tak ma nemozu uz vziat, ze im trošičku neskor prinesiem maturitne vysvedcenie?
hajde ku knihám a učiť sa!!!
V každom pripade, ak sa do maturity aspoň troška pozrieš, musíš to dať
Asi aby mali cas zamysliet sa nad sebou
strašne by som sa smial keby nezmaturuješ
človek, ktorý celé tie roky aspoň trochu vnímal tú školu, zmaturovať musí.. nepustia len toho, ktorý nepovie ani slovo.. keď už aspoň niečo zo seba dostaneš, máš to za 4.. a človek, ktorý na to celé roky totálne jebal, sa inak ako kokot ani nazvať nedá
a najlepší sú tkaí, čo na to jebali, teraz sa to snažia naučiť rychlo a popritom si napíšu 15 statusov denne a založia 10 diskusíí aké to je hrozné, že im nejde učiť sa.. ja som sa naučila celú slovenčinu dokonale za necelé tri dni.. a neubudlo zo mňa.. človek, ktorý sa nevie prekonať ani cez ten pojebaný akademický a niečo do seba dostať, je primitív.. viac k tomu nemám
@h8u krásne ako hovoríš o primitívoch a pritom každé tvoje druhé slovo je kokot piča. Upokoj sa.
nedavam koli tomu 15 statusov a diskusiu jednu o tom, hej!
a ty si sa naucila celu za tri dni, lebo 4 pojabene roky si chodila ako trtko do skoly, co aj ja by som rad... namiesto toho makam aby som sa uzivil, studujem externe, vsetko co sa musim ucit mam z netu postahovane :/
ja za to nemozem ze som takto dopadol... ze som studoval na najtazsom gypmpli v rakusku a zivot mi podkopol nohy a padol som na dno a musel rychlo hladat alternativu ako si dokoncit skolu. to by si dokazala? ...nevycitam ti ze si to nevedela o mne, ale netreba byt hned primitivny. ja som sa tu zo slusnosti opytal, nerobim z toho histeriu. mam spoluziacku ktora este nemala pol rocne vysvedcenie 3. rocnika a uz plakala ako nezmaturuje!!! je teda ine 4 roky kvasit v skole a pomaly sa ti dostava do hlavy a pocas akademickeho si to LEN zopakujes ako mat skolu 20x do roka a vsetko si zohnat sam a este platit skolne 500€
ja niesom stresovy typ, tym som sa uz prebojoval...stres mam den predtym alebo v ten den rano ale na skuskach nikdy nestresujem.
č by som mal este povedat...
dakujem este raz za vase komenty aj za tvoje @h8u nehnevam sa na teba zijeme v slobodnej krajine, len sa treba niekedy zamysliet nad tym co idem pisat, lebo potom si clovek o tebe pomysli svoje mne sa to tiez stava a potom vzniknu drbnute fora neriešim...
tak drzim palce ak este len budes maturovat... sa ozvi potom
uvidime ako to pojde mne, potrebujem minimalne trojku!
Ucebne poznamky: » zmaturuj.zones.sk/ucebne-poznamky...
vypracovane temy: » zmaturuj.zones.sk/vypracovane-mat...
Vela stastia!