Co bi ste kupili navsteve zo zahranicia, ako suvenir, alebo darcek?? myslim..nieco slovenske.
nieco co by pripominalo alebo reprezentovalo slovensko. lebo kniha o meste sa mi zda...no trocha formalna a chladna, a taka..proste malo reprezentativna. tak poradte prosimmm.
ehm aaa co tak jedneho z nasich romskych spoluobcanov ?? na to do konca zivota nezabudmnu a je to uplne originalny darcek ktory uzasne vystihuje Slovensko
no ja dávam slivovicu,s originálnou etiketou našej dediny...a 100% si do lietadla môžeš zobrať alkohol...teda previezť,myslím...x mojich známych tak robí...
páľenka to istí a potom k tomu aj dva poldecáky s nejakou tapetou Slovenska... aj tie bábiky zo šúpolia sú dobrý nápad... možno aj nejaká minivalaška, hoci s tým do lietadla asi nie a potom by to mohla byť aj nejaká tá slovenská keramika, alebo naše čipky... ovčí syr, alebo bryndza... viac ma nenapadá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
No ale bez srandy,,,hm,,, alkohol to sa dava vzdy,takze flasu ano, ale ono to chce nieco ozaj zaujimave navrch...
Aby v tom bol kusok z nasej kultury, kusok od srdca a nech to nesupne hned niekde na povalu...
hm,ale co?....
daj im bicykel ukrajina a mas to...
vezmu pre celu rodinu.
jednoznacne alkohol + napriklad u nas su pekne hrnceky s obrazkom mesta, alebo tricka
ja by som chcela tricko kebyze som niekde