rozmyšlam nad tym ale neviem na nič prisť, ja keď niečo platim tak viem že to zužitkujem a bude to pre mňa dobré, čiže logicky to za blbosť nepovažujem..asi nič také teda
Taká posledná boli určite písmenkové balóny, ktoré tvorili moje meno.
Ešte horšie bolo to, že keď som ich kúpila veľmi fúkalo a ako som otvorila dvere na aute 3 mi uleteli.
Neviem či blbosť ale vyhodené peniaze do vzduchu určite .D
v takej malej dedinke na Dánskom vidieku v sekaci som si zohnala klobúk no keď sme sa o dve hodiny ocitli na fjordoch odfúklo mi ho [
Pár dní dozadu som kúpil takú tabuľku s nápisom "musím veľa pracovať, aby sa šéf mal dobre", prišlo mi to vtipné... teraz to nemám kde dať, tak sa mi povaľuje v kufri auta. Nechce niekto?
Ale väčšinou je to oblečenie, ktoré potom nenosím.
asi najviac steely lebo som v tom chcela chodit v zime ale ma to taku debilnu podrazku, ze sa do toho naberie sneh a musi to clovek tri krat za minutu oklepavat inak uz sa snazim stale nakupovat s rozumom a chladnou hlavou aby som nelutovala potom
trench coat, ktory sa mi vobec nepacil a nepaci, stal asi 120 eur a mal som ho na sebe raz. akoze, je pekny a vsetko ale vobec nesedi do mojho satnika, kupil som ho natruc a teraz mi len tak stoji v skrini.
co btw, ak niekto hlada slusivy trench v tmavomodrej, nepremokavy, za 50, nech sa ozve a poslem fotky
Nezvyknem ľutovať peniaze aj keď kúpim kravinu. Raz strašné dávno som na koncerte kúpila CD jednej kapely a bolo to strašné to ma fakt mrzelo lebo stalo 400 sk. Mala som vypite. Nedalo sa počúvať
Isli sme na zakladnej na spissky hrad na vylet... pod hradom stanky... mama mi dala 50 korun ...kupil som si skaredu sadrovu lebku za 35 korún slovenskych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ešte horšie bolo to, že keď som ich kúpila veľmi fúkalo a ako som otvorila dvere na aute 3 mi uleteli.
v takej malej dedinke na Dánskom vidieku v sekaci som si zohnala klobúk no keď sme sa o dve hodiny ocitli na fjordoch odfúklo mi ho [
Ale väčšinou je to oblečenie, ktoré potom nenosím.
Som raz vyhral 20€ v lote alebo este asi 600 korun a asi som si myslel ze zo mna bude hudobnik alebo co
co btw, ak niekto hlada slusivy trench v tmavomodrej, nepremokavy, za 50, nech sa ozve a poslem fotky
nikdy ich nenosim,ale vzdy si kupim dalsie s nadejou, ze budem
alebo jeden pár ponožiek za 10€