Mňa by skôr zaujímalo, či oni ľutujú niečo, čo povedali mne... ja si tiež radšej zahryznem do jazyka, keď už niečo poviem, tak odôvodnene a uvážene, takže to nemusím ľutovať
Nuž, tiež nič prevratné, iba že ich nenávidím, nech zomrú a nech vypadnú z môjho života (pri tom mam tých najlepších rodičov, ktorí pre mňa robia úplne všetko a hrozne ich zbožňujem ) Ach, to boli za teen časy
Ze su jebnutí, a iné nadávky, že by sa mali zamysliet nad tým ako vychovávajú mladšieho brata, že sa necítim doma dobre
A neviem ci to ľutujem, určite ma po tom ako som im to povedala pichlo pri srdci, možno aj nejaká tá slza mi vyšla .. ale aj oni mi povedali dost toho škaredého a som fakt radšej hocikde inde ako doma
bolo toho viac ked som bol pubertiak...ale časom človek zistil, že vždy príde na slová rodičov a nikdy mi nechceli zle...mimochodom mám s nimi tak skvelý vzťah ako možno 1 človek zo 100 začo som v živote veľmi rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A neviem ci to ľutujem, určite ma po tom ako som im to povedala pichlo pri srdci, možno aj nejaká tá slza mi vyšla .. ale aj oni mi povedali dost toho škaredého a som fakt radšej hocikde inde ako doma
nemrzí ma môj postoj, ale ten ich ...