Prosím všetkých vysokoškolákov Birdzu, aby sa na túto diskusiu aspoň pozreli
So spolužiakom sme trochu rozoberali štúdium na výške a ešte sme neprišli na to, ako je to s prihlásením. Totiž, máme poslané prihlášky, ktoré (dúfam) prišli, jemu už pr
Oni ti dajú vedieť, či máš napr. poslať návratku s podpisom, alebo nič, alebo my sme napr. museli posielať elektronickú návratku aj s fotkou, pričom postup, ako sa to robí, bol normálne v návodoch nafotený.
po prijímačkách si počkáte na výsledky, užijete si leto a na jeseň nastúpite do školy s tým rozhodovaním.. no, ja som bola prijatá na štyri školy a vyriešila som to tak, že som šla len na zápis jeden a na ostatné som sa vykašlala. a neboli z toho žiadne problémy, podľa mňa, keď som sa nezapísala, len ponúkli moje miesto ďalšiemu v poradí..
skoro každá škola posiela návratku kt. musíš do istého času odoslať späť, inak ponúkajú miesto ďalšiemu. Fígeľ je v tom, že väčšinou už s tým musíš uhradiť aj rôzne poplatky za ISIC a všelijaké blbosti, takže sa nedá poslať návratka len tak.
a väčšinou to býva tak, že už ti dôjdu všetky papiere od všetkých "záložných" škôl, dátum zaslania návratky sa blíži a ty stále čakáš na obálku od tej vysnenej školy ktorá nie a nie prísť hlavne UK je na toto špecialitka
Mám takú otázku, že ked uz potrvdim navratku na UKF a potom mi pride z UK ze ma beru da sa to zrusit alebo si tym automaticky zrusim vsetky ostatne moznosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Oni ti dajú vedieť, či máš napr. poslať návratku s podpisom, alebo nič, alebo my sme napr. museli posielať elektronickú návratku aj s fotkou, pričom postup, ako sa to robí, bol normálne v návodoch nafotený.
zbytočné je takto to zovšeobecňovať, lebo si myslím, že nie všetky školy majú rovnaký postup. do detailov.
proste niekam ťa pozvú, a keď tam budeš, povedia ti, ako ďalej. a to sa netýka len školy.....
a na UKF (kde som ja), tak to som ti napísala, tú elektronickú návratku s fotkou.
a väčšinou to býva tak, že už ti dôjdu všetky papiere od všetkých "záložných" škôl, dátum zaslania návratky sa blíži a ty stále čakáš na obálku od tej vysnenej školy ktorá nie a nie prísť hlavne UK je na toto špecialitka