Ťažko povedať, už sa vyjadruje každý a všetci zrejme rozprávajú pod vplyvom emócií bez akéhokoľvek náznaku premýšľania. V Trnave, ako som pozeral video z pochodu, dokonca vraždu novinára pripodobnili k smrti Ježiša Krista. Dokonca hovorili v tomto podobenstve aj o presnom čase smrti, o ktorom nevedia ani vyšetrovatelia. Zrejme túto informáciu rečníčke zjavil duch svätý, Takže možno sa schyľuje k náboženskej revolúcii - k teokracii - na čele s Hríbom (Hríb bude v tomto zmysle pápežom neoliberalizmu a militaristického fanatizmu) a Bezákom.
Ja mám len dve otázky, ktoré sa mi v noci vynorili v hlave: Aké povolanie, resp. čo robila tá Janova snúbenica, keď ona bola TÁ, ktorú popravili strelou do hlavy a po druhé prečo všade vystupuje len jej matka a Janovi rodičia k ničomu doteraz nevyjadrili, ak mal byť hlavným cieľom ich syn? To len také hypotetické otázky ale začali mi riadne vŕtať hlavou :/
@billyjoe architektka bola a neviem no asi im nie je zrovna do reci po smrti syna a necudujem sa im ze sa nechcu do tejto hnusnej politickej hry zapajat
@billyjoe Pozri si článok z 1.9.2016 - ktorý je takmer presne taký istý ako sa na nás valia články zo všetkých strán. Ako je možné, že vtedy tú novinárku Plus 7 dní nikto nezavraždil? Ako je možné, že vtedy sa takáto politická bitka nestrhla? A máš ďalšie otázky. » plus7dni.pluska.sk/Ludia/Podnikate...
@pravnik no iste, budem pre každú hovadinu zakladať fóra @Torpedo08 jaaaj, že také niečo robila...to som nevedel, nikde som nejako nezachytil akú mala ona profesiu a príšlo mi veľmi divné, že sa ku všetkému vyjadruje iba jej mamina a jeho rodičia sa nikde ani neukázali a pritom všetci vravia, že práve Ján bol hlavným cieľom páchateľov. @Moonlawoo tak to som prehliadol, Čt nesledujem, ale v slovenských televíziách boli? to som nezaregistroval. @James98 no veru tých otázok je čím ďalej tým viac. Ono ma vlastne včera napadla myšlienka, že všetci tú vraždu spájajú s jeho článkami a tak, ale keď bola vyslovene popravená jeho snúbenica, tak za tým nemohlo byť niečo iné? Nejaký (a teraz fakt len konšpirujem) jej dávny priateľ, milenec, ktorému preplo keď zistil, že sa budú brať? Lebo aj také veci sa už stali a tých dôvodov mohlo byť oveľa viac a všetci hovoria len o Janovych článkoch. Podľa mňa by bolo vhodné preskúmať všetky možnosti a motívy, nie len ten jediný, ktorý automaticky môže viesť k "štátnemu prevratu".
@billyjoe Tých verzií bolo veľa, ale myslím, že nie je moc dobré riešiť detaily bez dôkazov. To isté predsa robí opozícia - ale napr. taký Bránik, Kuciakov kolega, hovorí jasne, že mafia s tým nemá nič - je to nonsens. K nemu sa pridáva aj iný analytik Žitný atď. atď.
Mafia je rovnaká konšpirácia ako ten Ficov Soros. Len vravím, že čistý hyenizmus obviňovať polku slovenska bez dôkazov. Pričom z úst Nicholsonovej padalo na adresu Kaliňáka napr. "Zabili ste novinára!" alebo "Stáli ste za vraždou novinára o tom dnes nikto nepochybuje!". Pričom oni si informácie potvrdzujú asi tak - že napr. aktuality si vykonštruujú článok, N-ko tento článok preberie a v SME-čku už ide o potvrdenú pravdu - veď predsa, 3 médiá hovoria o tom istom, to má byť dôkaz, že ide o pravdu.
A v neposlednom rade ide o to, že náš prezident na tlačovke povie, že "Je úplne jedno či bol motív vraždy hoci aj čisto náhodný". Tým si prichystal pôdu na to - že keby bolo za vraždou úplne čokoľvek, napr. "náhodný okoloidúci", môže za to Fico.
@james98 no práve, všetci spájajú tú vraždu len s novinárskou prácou a jedným článkom. Podľa mňa aj to je len konšpirácia, na ktorej sa priživili politici a robia z toho politický boj. Ja nie som v žiadnom prípade Ficofil a viem, že momentálna vláda má mnoho vecí na rováši, ale toto je podľa mňa len blúznenie. Snažím sa byť objektívny a myslieť bez emócií. A Nicholsonová pri Sulíkovi dávno nemala byť, veď tá pani ani nevie o čom rozpráva, má niečo na papieri a to omieľa dookola. Čo sa týka prezidenta, ten už dávno nie je mojim prezidentom, síce som ho volil, ale sprotivil sa mi už pred časom rečami haniacimi Masaryka. Prezident by mal byť NESTRANNÝ. A u neho je jesne vidno, že opovrhuje koalíciou; keby som ja bol prezident, tak aj keby som zo srdca nenávidel jednu či druhú stranu, určite by som si s nimi dokázal sadnúť za stôl a viesť rozumný dialóg, a snažil sa dohodnúť. Veď tuná už dávno nejde o sympatie, ale o Slovensko preboha. Aj tie pochody mi prídu divné, ľudia si naivne myslia, že ide o spravodlivosť a slušnosť v krajine. O tom to nie je. Deň po tom incidente sa v jednej televízii objavila správa, že sa bude konať pochod, pritom nikto o žiadnom pochode nič nevedel. Ale ľudia to zaregistrovali a začali iniciovať pochody. Urobili to, lebo im to povedal niekto zvrchu. Tak to vidím ja.
@pravnik celý čas som o tom písal, prečítaj si predošlé komentáre ona bola strelená do hlavy, nemohlo to súvisieť s ňou? Nevravím že s jej prácou, ale s ňou ako osobou. Okej, beriem, ten článok sa javí ako hlavný motív, ale je tu stále veľa otázok a mám pocit, že sa nevyšetrili a ani nevzali do úvahy všetky možnosti. Navyše ako mafia vedela že Ján píše taký článok? Nebol až takým známym novinárom aby na neho niekoho zavesili. Nepreriekol sa u niekoho komu dôveroval? Hovorím, veľa otázok a žiadne konkrétne odpovede... len politický boj a manipulácia z OBOCH STRÁN.
@pravnik Práve to bola chyba, ktorú spravil policajný prezident - že novinársku prácu označil hneď na začiatku za najpravdepodobnejší motív. Iné verzie hovoria napr. o tom, že bola normálna návšteva človeka, ktorého sám pozval. Vraj si mal Kuciak medzi tým ako sa spolu rozprávali odbehnúť dať nabijať baterku do auta - ale to zas bola jedna z verzií, ktorá sa dostala von. Ťažko povedať, netreba špekulovať. Dôležité je, že policajní experti musia vedieť, či to bola ozaj návšteva - alebo tam boli známky vlámania. To sa zistí hádam už od pohladu na miesto činu, čo i len mierne poškodenie zámky atď.
@pravnik Veď ok, ale v prípade, ak sa ukáže, že to nebol motív - tak by slušný človek musel uznať, že celá tá fraška okolo bola zbytočná, pochody a vyhlásenia politikov boli rovnako zbytočné. Oni momentále potrebujú aby tá vražda mala spojitosť, aspoň úplne okrajovú, s Ficom za každú cenu a to je práve ten problém kedy vraždu zneužívajú a prekrúcajú. Keby nato boli relevantné dôkazy, nikto by pochody ani vystúpenia politikov nespochybňoval. Alebo inak, keby to všetko spájali s minulými kauzami - lebo som si všimol, že už len najväčší fanatici ako je Korda hovoria o mafiánoch. Ostatní novinári sa vracali roky späť ku gorile a Bašternákovi.
@pravnik a práve to je chyba. to slovíčko najpravdepodobnejší. Nie istý, ani jasný či samozrejmý. Len najpravdepodobnejší. Takto sa milí páni médiami manipuluje ľud. Nič nie je isté a aj napriek tomu všetci vyrazili do ulíc pretože ľudia chcú obetného baránka, vinníka a chcú ho hneď. Vždy to tak bolo, vždy chcel ľud len jediné - za Rímskej ríše chlieb a hry, za stredoveku šou na popraviskách a dnes... vidíte sami. Nesúhlasím celkom s tvojim tvrdením, že protesty sú o tom, že polícia nie je schopná dať odpovede. Áno, spočiatku to tak malo byť, ale pozri čo sa z tých pochodov stalo, nič nie je isté ale ľudia si aj vďaka nátlaku médií a politikov už vinníka našli, chcú jeho hlavu a štátny prevrat. Priznám sa, tiež by som vo vláde rád videl iných ľudí, ale nie takýmto spôsobom...
@james98 dovodom protestov (aj tych predoslych) je neodvera vo vladu a policiu @billyjoe nikto nechce prevrat z protestujucichm, to si si vymyslel. Je tu vela ISTEHO - Fico byva u Bastrnaka, do kamier porusuje danove tajomstvo, Kalinak obchodoval s Bastrnakom, Bastrnak už vyjadril účinnú ľútosť pri podvodoch s DPH = sa priznal, Fico nám robí na rokovaniach hanbu s nejakou playmate ... ISTE je aj to že ľudia NEDOVERUJU, preto to celé hje, stačí si to trošku zbilancovať.
@pravnik tak ako by si to pomenoval? Prevrat je jednoducho zmena vlády a práve toto slovo používajú aj samotní politici. Myslím že transparenty tých protestujúcich ľudí hovoria jasne. Áno, ficko toho má na rováši veľa aj s celou svojou bandou. Lenže tieto veci potom tí ľudia vonku nemali zakrývať za to, že pochodujú pre Janka. Volajú to All for Jan. Na tých ľuďoch však nevidno zápal a odovzdanosť pre prípad tej vraždy, ale len číru nenávisť voči vláde, ktorá sa kumulovala a tá vražda bola len čerešničkou na torte. Ale prikrývajú to Kuciakom. Ja by som ich pochody nazval All against government. Bolo by to výstižnejšie. Je mi zle z toho politikárčenia už. Sorry ale pre dnes vypínam birdz Môj názor poznáte.
birdz je jedine miesto, kde najdem normalne nazory, tykajuce sa tejto vrazdy... pretoze ja sa az bojim nahlas v realite vyjadrit svoj nazor, ti ludia, co hovoria o spravodlivosti a vrucne fnukaju za clovekom, o ktorom ani nemaju sajn, su normalne, ze agresivni voci niekomu, kto ma iny nazor... cele je to tragikomedia a neverim, ze bol popraveny len tak, pre nic za nic, alebo len za svoje clanky... sa budem smiat, ked sa ukaze opak...
no vies len ti ostatni maju aspon nejaku racionalnu verziu, ty si len proti ale sam nevies co ine by za tym mohlo byt ... ked mas len kritiku bez nejakeho vlastneho riesenia tak je naozaj lepsie sa neozyvat...@farfala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
V pondelok sa vyjadrovali pre ČT.
@Torpedo08 jaaaj, že také niečo robila...to som nevedel, nikde som nejako nezachytil akú mala ona profesiu a príšlo mi veľmi divné, že sa ku všetkému vyjadruje iba jej mamina a jeho rodičia sa nikde ani neukázali a pritom všetci vravia, že práve Ján bol hlavným cieľom páchateľov.
@Moonlawoo tak to som prehliadol, Čt nesledujem, ale v slovenských televíziách boli? to som nezaregistroval.
@James98 no veru tých otázok je čím ďalej tým viac. Ono ma vlastne včera napadla myšlienka, že všetci tú vraždu spájajú s jeho článkami a tak, ale keď bola vyslovene popravená jeho snúbenica, tak za tým nemohlo byť niečo iné? Nejaký (a teraz fakt len konšpirujem) jej dávny priateľ, milenec, ktorému preplo keď zistil, že sa budú brať? Lebo aj také veci sa už stali a tých dôvodov mohlo byť oveľa viac a všetci hovoria len o Janovych článkoch. Podľa mňa by bolo vhodné preskúmať všetky možnosti a motívy, nie len ten jediný, ktorý automaticky môže viesť k "štátnemu prevratu".
Mafia je rovnaká konšpirácia ako ten Ficov Soros. Len vravím, že čistý hyenizmus obviňovať polku slovenska bez dôkazov. Pričom z úst Nicholsonovej padalo na adresu Kaliňáka napr. "Zabili ste novinára!" alebo "Stáli ste za vraždou novinára o tom dnes nikto nepochybuje!". Pričom oni si informácie potvrdzujú asi tak - že napr. aktuality si vykonštruujú článok, N-ko tento článok preberie a v SME-čku už ide o potvrdenú pravdu - veď predsa, 3 médiá hovoria o tom istom, to má byť dôkaz, že ide o pravdu.
A v neposlednom rade ide o to, že náš prezident na tlačovke povie, že "Je úplne jedno či bol motív vraždy hoci aj čisto náhodný". Tým si prichystal pôdu na to - že keby bolo za vraždou úplne čokoľvek, napr. "náhodný okoloidúci", môže za to Fico.
napodobne brat moj...
no hoď, bude o jedného primitíva menej na birdzi....