Ták takto.. mám 14 rokov.. asi pred 2 týždňami som sa dal dokopy s mojou láskou.. všetko funguje ako má, nieje žiadný problém ani sa nehádame tak často (však viete).. ľúbime sa atď.. ale stále rozmýšlam nad jednou vecou.. čo bude keď sa namňa vykašle? nev
@momoglamorous my sme sa už predtým dosť dlho poznali a iskrilo to vždy..ale až pred troma týždňami sme sa dali oficiálne dokopy..a veľká láska to vážne je..
velka laska....vies, co poziadaj ju o ruku, a potom o vynimku na sude, aby ste sa mohli zobrat uz v 16 a budete uz navzdy spolu..teda dufam, ze ste silno veriaci a rozvody neuznavate
dafuq dva tyzdne ste spolu a "nehadate sa tak casto"? ja mam za par dni dvojrocny vztah a nepamatam si ze by sme sa hadali vobec niekedy O_____o a ked neveris ze ten vztah vydrzi tak by ma zaujimalo ze naco ho mas
Že sa človek bojí rozchodu by som ešte nejak pochopila, hoci je to neproduktívne uvažovanie. Ale uvažovať nad tým, že ak k tomu dojde, tak za koľko asi budeš mať ďalšiu? Teraz trochu preháňam tým, že som si to vypichla, ale uznaj, že tá otázka na nás bola trochu zvláštna.
Nemysli toľko na to, čo bude, začínaš sa odosobňovať od toho, čo máš. Užívaj si prítomnosť. Ak k tomu dojde, tak to už nejak prežiješ, tak, ako to museli prežiť všetci pred tebou. Budeš žiť ďalej rovnako, ako si žil predtým, ako ste sa dali dokopy. (nie, že by som bola až takto chladná, ale v podstate to je pravda... nejak už život pôjde ďalej)
@15 alebo dobre, možno to bolo myslené čisto len tak, že za koľko sme sa spamätali z rozchodu, ak hej, tak sa ospravedlňujem, že som to vzala tak doslova
mám 18 rokov a " velku " lasku som este nezazila. iba take lásočky ktore boli krasne ale krátke. nuž čo možno je to mnou ale po rozchode s prvou vetsou laskou som sa necitila nejak najlepsie . velmi mi chyba eťe aj teraz síce už od toho prešlo dosť času . ale svet ide dalej . takže ked sa na teba vykasle tvoja " frajerka" tak proste svet pojde ja tak dalej po noci pride rano a po dvanástej zase jedna takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
sorry, ale 14 rocne decko, ktore sa da dokopy so 3 tyzdnovou znamostou a rozprava tu o velkej laske...kam to spejeme?
chod aj ty vysivat a varit a nebude cas na zbytocnosti
dafuq dva tyzdne ste spolu a "nehadate sa tak casto"? ja mam za par dni dvojrocny vztah a nepamatam si ze by sme sa hadali vobec niekedy O_____o a ked neveris ze ten vztah vydrzi tak by ma zaujimalo ze naco ho mas
Nemysli toľko na to, čo bude, začínaš sa odosobňovať od toho, čo máš. Užívaj si prítomnosť. Ak k tomu dojde, tak to už nejak prežiješ, tak, ako to museli prežiť všetci pred tebou. Budeš žiť ďalej rovnako, ako si žil predtým, ako ste sa dali dokopy. (nie, že by som bola až takto chladná, ale v podstate to je pravda... nejak už život pôjde ďalej)
@sasuke