už som to celé vymyslela nakrájam na koliečka, trtnem do trojobalu a vypražím, lusky k tomu spravím na cesnačiku ako prílohu a z brokolice bude krémová poliavka akože ľahká večera držte palce aby to bolo dobré
Ja som si spravil cestoviny s tuniakom. Moje oblubene jedlo. Zdrave a chutne. Ak chces, dam ti receptik, ale to uz pozna kazdy asi. Zeleninka, tuniak, cestovinky, juj provensalske korenie, olivovy olej, syr, boze taka lahôdka. K tomu biele vínko.
@Borovy
Tuniak je chutna rybyčka. Je to zdravé a chutné. Veľa nutricnych hodnot obsahuje. V konzerve az 25g bielkovin, co sa tyka vo vlastnej stave, alebo oleji. Dokonca som sa docital, ze tuniak obsahuje v konzerve este menej ortuti, ako v klasickom zlozeni. Olivovy olej zdrave tuky.. Zelenina dalsie vitaminy. Najlepsie su bezvajecne cestoviny hnede k tomu.
Co mna dnes nasralo? Tato tema v tejto rubrike! Co si bylinozravec? Teda vegebuzna? Nevadi ti, ze moj obed serie na tvoj obed? Zato mne vadi, ze zeries obed mojmu obedu. Ako k tomu pride chudak taka brokoluca, ze ju chces zjest? Ja ked robim zabijacku, svuna ma pi blate vyvala a riskujem kopanec do ksichtu... A ako sa brani taka brokolica, ci kenderica!?
( zasmiali sme sa, teraz vazne)
Cuketu obalit v trojobalea vyprazit, brokolicu podusit, praskut na nu maslo a mas prilohu k cukete.
Hen fazulu nasekaj a drobn a sprav si privarok. Aledobre osol, ked to niekto vari prvy krat, nikdy nedosoli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tuniak je chutna rybyčka. Je to zdravé a chutné. Veľa nutricnych hodnot obsahuje. V konzerve az 25g bielkovin, co sa tyka vo vlastnej stave, alebo oleji. Dokonca som sa docital, ze tuniak obsahuje v konzerve este menej ortuti, ako v klasickom zlozeni. Olivovy olej zdrave tuky.. Zelenina dalsie vitaminy. Najlepsie su bezvajecne cestoviny hnede k tomu.
( zasmiali sme sa, teraz vazne)
Cuketu obalit v trojobalea vyprazit, brokolicu podusit, praskut na nu maslo a mas prilohu k cukete.
Hen fazulu nasekaj a drobn a sprav si privarok. Aledobre osol, ked to niekto vari prvy krat, nikdy nedosoli.