@dzulii6 to vies,my sme asi celebrity, a kazdy zakladatel takejto ankety/diskusie je asi redaktor ineho platku, a vsetci chcu vediet co budeme robit budeme na vsetkych strankach a titulkach
zajtra, vlastne dnes ešte pre každý prípad dve diskusie o tejto problematike
áľe, ja si dnes večer sadnem s kamoškou za stôl a tesne pred rozlúčkou s týmto plodným rokom budeme rozoberať teóriu supestrún, ktorú som vôbec nepochopila tak, ako by som chcela; viem, že k ničomu nedôjdeme, iba si naplníme žalúdky pirohami, či borščom , ale napokon vždy je tu náhradný intelektuálny rozhovor o mojom tichom svete teším sa náramne už, dospetardovania!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(budem so svojou laskou,u mna doma...)
áľe, ja si dnes večer sadnem s kamoškou za stôl a tesne pred rozlúčkou s týmto plodným rokom budeme rozoberať teóriu supestrún, ktorú som vôbec nepochopila tak, ako by som chcela; viem, že k ničomu nedôjdeme, iba si naplníme žalúdky pirohami, či borščom , ale napokon vždy je tu náhradný intelektuálny rozhovor o mojom tichom svete teším sa náramne už, dospetardovania!