chodte (ak vas to este bavi) chodte niekam na nejaky pozemok kde je vstup zakazany a beha tam vela ludi kotry ked vas uvidia maly bi ste pruuser , snazte sa byt videny lebo utekanie pred spravedlnostou je haluz
@sisel no veď ťažko nahuckam introvertnu partiu nech vletia niekde na koncert uplne opačneho zamerania ako počuvaju a robia bordel ....a zase takych postihov ako sme my nenahuckaš aby som večer presedel v čajovni
My tiež pomenej chodime vonku komplet cela zoo lebo vikendy robime a viacmenej sme pokuskovaní na skupinky ale ak sa dohodneme a nerobime v ten večer tak je čoro-moro
@emmka98765 noa =D vies aka haluska =D minule sme isly zaspominat na dvor v skolke a rieditelka vybehla pice a cez 2 dvoj metrove ploty sme len tak preskocily
@hluzar kedze byvam na dedine je tu vela takych miest =D oblubene mame drustvo =D oplotene elektrickimy plotmi co je napinave a aj bolestive obcas nasledna nahanacka z riaditelo drustva (volame ho cyril =D ) ma taky jepp co je haluz bo nas nahana aj po poly raz nam zobral bycikle aj z mobilmy kkt jeden .. a tak
@sisel naposledy sme boli v aquaparku cela zoo skoro rozbity z roboty o 4 v nedeľu zaverečnu sme robili a vpodstate rovno išli aquaparkovať sa take akcie su tiež fajn polka sa zasekavala v toboganoch a zvyšok v nich zaspaval
my tu mame okolo vykendove chaty a ked na nichnikto ne je tak tam ideme my ....minule sme zistili že tam maju nainštalovane poplašne zariadenie , tak sme šli na inu a tam sme opekali
co tak nejaky kolektivny sport ? ja kedysi s kamosmi sme hrali skoro kazdy den futbal na takom rozkopanom pozemku u nas v dedine aj s babami alebo malymi detmi alebo zo stokarskymi ciganmi a skoro vzdy bolo dobre aj bez chlastu ale teraz aj ked mna by to bavilo stale ale ostatny uz nejak na to seru tak stale nic len chlast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
toto...ja som bola včera v lese s kamošmi a bola pecka, fajne a vzrúšo ak to hľadáš
jaaj
A tak, introvertná partia sa vie tiež zabaviť, len musí nájsť spôsob ak
My tiež pomenej chodime vonku komplet cela zoo lebo vikendy robime a viacmenej sme pokuskovaní na skupinky ale ak sa dohodneme a nerobime v ten večer tak je čoro-moro
Chodiť kam sa nesmie,robiť veci čo ťa napadnú,len tak spontánne