mna by to nastvalo ale nakoniec by som sa vykaslala na to ..co ten clovek zmoze ked su to len fotky? ked sa prezentuje len mojimi fotkami a iba cez internet? v skutocnosti sa aj tak nikdy s nikym nebude moct stretnut a tym okasle sam seba v podstate
asi by som sa najskôr potešila Raz som našla svoje básničky a poviedky v cudzom profile,..bola som síce nasratá, ale chápeš, máš taký super pocit, že volakomu sa to páči
Ale takto s fotkami, asi by som to nahlásila volakomu
moje fotky si prebralo už stovky dievčat najprv ma to hnevalo, vpodstate ma to vždy naštve, ale už to neriešim... väčšinou som na sociálnych sieťach kontaktovala admina, teraz už radšej fotky nemám, len na fb pre mojich známych...
každopádne po tom čo moe fotky preleteli erotickú sieť, tak už pre žiadneho šraca nikdy nič také neurobím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ten fake vi o tom ze ty o nom vis?
seriozne, v prvom rade by som zistila kto je za tým a potom to ručne-stručne vyriešila
Ale takto s fotkami, asi by som to nahlásila volakomu
nahlas to adminovi..
mna osobne by to nastvalo,a este ak by ma prezentoval v negativnom svetle..
každopádne po tom čo moe fotky preleteli erotickú sieť, tak už pre žiadneho šraca nikdy nič také neurobím
@26 pekne nevidel som ale mohla to byť sranda (pre koho ako)