Na samotke rozvíjanie mojej schyzofrénie to by bolo...ale v podstate, ak sa mám zvyšok života nudiť a počúvať svoje vnútorné hlasy a myslieť na to,že prečo som nebrala trest smrti...tak vyberám trest smrti...ale v každom prípade, samotku by som vyskúšala a keď by ma to omrzelo dala by som sa zabiť...
@tikalok nepochopil si, alebo sa takým hlúpym robíš? @etelnair jj, som za trest smrti...a aky je v tom rozdiel? V tom ze ta budu za mrežami tvoji spoluvazni znasilnovat a ponižovať?
@smallbirdzak neviem ti povedat cas, na to by bolo treba dakeho dobreho psychiatra...ale po istom case by si ani nevedela kto si, by si bola najdegenerovanejsi tvor na planete
@12 nemyslim, ze by som nepochopil. ale ked chces, mozes mi to podrobne vysvetlit.
napisala si, ze ty osobne si zivot za mrezami do konca zivota nevies predstavit a teda nechapes, preco nie radsej trest smrti.
mozno som naozaj nepochopil, ale naozaj si nemyslim, ze by tam islo o tvoje pocity, co je pre teba ako nevinneho cloveka, ktory sa do vazenia ani na elektricke kreslo nedostane, lepsie.
@etelnair mysliš že neexistuju ľudia ktory žiju na samote a s nikym sa nestykaju? všetko je o tvojej psychike. ak by si si ty povedal že sa zblazniš tak by si sa určite zblaznil.
@tikalok nechce sa mi s tebou ťahať za slovíčka. Ale nejaky skurveny pedofil ci masový vrah si nezaslúži nic ine ako dlhu bolestivu smrť a nie tak teplú stravu a svoju celu, ktorá sa plati z našich daní.
@smallbirdzak existuju, ale je rozdiel zit na samote a mat tam noviny, radio, telku alebo dajme tomu psa a moct ist hocikedy medzi ludi ako byt zatvoreny v malej cele a do konca zivota by bol jediny kontakt s okolitym svetom akurat ked by ti doniesli jedlo a menili kybel na sracky
@smallbirdzak fakt by stalo za to opytat sa na to nejakeho psychologa alebo psychiatra, urcite je zopar jedincov co by to vydrzali (mozno by sa nasiel aj daky fakir co by sa tesil ze moze meditovat a nebudu ho rusit xD ) ale normalny clovek podla mna nema sancu
@24 ja viem, ale tak aspon ze by tu zbytočne neparatizovali... Aj ked keby bolo podla mna, tak by som ich na ten anal bez problemov napichla
@hnisavica no ved ZIAL iba podla môjho názoru. A o tom ťahani za slovíčka tikalok hadam pochopil ked mu doslo aj to, ze mi nejde o mna ale o tie svine, co vraždíli.
@smallbirdzak myslis ze clovek ktoreho by museli (cisto teoreticky lebo je to sprostost az to boli) zavriet do konca zivota na samotku by bol taka vyrovnana povaha? inac fakt si sa na to sesternice pytala??
@smallbirdzak asi aj preto ze je rozdiel ked si to zvolis sama a ked ta tam niekto napcha ci sa ti to paci alebo nie...uz len ked daju cloveka do vazenia to s nim asi riadne zakyva
@etelnair zase..podľa toho aka je povaha...ver že s takym černakom ako tu niekto spominal by to nezakyvalo...možno sudiš podľa seba, možno by si ty nevydržal, možno ani ja, ale su ľudia rozny
@smallbirdzak to kebyze ide do vazenia nie, lebo by vedel jak rychlo sa dostane von a ze bude mat lepsiu celu jak mnoho ludi byvanie...ale keby mu oznamili ze ide do konca zivota na samotku a nema uz ziadnu sancu by sa asi poskladal...fakt inac dost extremna situacia
dozivotie na samotke.. to by bolo uplne super, asi by som sa tam pekne zblaznila vytvorila by som si imaginarny svet.. alebo fakt ja by som sa naschval chovala jak blazon.
no kokso ja mam plany co
ale hadam mi vezenie nehrozi.. neplanujem daco spravit xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
logika, ze hej?
Omyl, to je už druhá strana karty...
napisala si, ze ty osobne si zivot za mrezami do konca zivota nevies predstavit a teda nechapes, preco nie radsej trest smrti.
mozno som naozaj nepochopil, ale naozaj si nemyslim, ze by tam islo o tvoje pocity, co je pre teba ako nevinneho cloveka, ktory sa do vazenia ani na elektricke kreslo nedostane, lepsie.
@hnisavica no ved ZIAL iba podla môjho názoru. A o tom ťahani za slovíčka tikalok hadam pochopil ked mu doslo aj to, ze mi nejde o mna ale o tie svine, co vraždíli.
a ano,fakt som sa to pytala...aj ja občas strčim nos dopsychologie takže mi to fakt nieje cudzie
Asi by som radšej utiekla do lesa.
no kokso ja mam plany co
ale hadam mi vezenie nehrozi.. neplanujem daco spravit xD