naposledy ked som bol tyzden v nemocnici nemal som nic, lebo som sa tam ocitol znenazdajky zomieral som nudou ale aspon som sa platonicky zamiloval do lekarky, ktora bola trochu mladsia odo mna
jj toaleťák, mydlo, príručné veci, ktoré nosím ale so sebou všade (napr. vreckovky, mobil, ATB gel, mini pero, doklady, peňaženka, nabíjačka, slúchatká, lieky a pod.), potom nočnú košeľu, župan (síce žiaden nemám, ale zišlo by sa tam asi) a papuče, možno kniha. To je asi všetko...
Rožky s treskou, lebo to jedlo čo varia v nemocniciach je fakt hnusne
No ale okrem toho.
Župan, papuče, niekto uprednostňuje pyžamo, niekto domáci ubor( tepláky tričko) ponožky, spodné prádlo, uterák. Hygienické potreby. Nezabudnut na toaletak!!! Nabijacku do phonu. Nejakú knihu.
Zabudnúť sa musí na cennosti, ako zlato a veľké hotovosti cash.
Ked som siel do nemocnice, bral som si hygienu, nahradne oblecenie, knihy, nabijacku na telefon, sladkosti, zvysok mi doniesla navsteva.
Inak, veci ako toaletny papier, zubnu kefku, pastu a mydlo som tam dostal. Avsak odporucam vlastne mydlo/sprchac, lebo to nemocnicnne moc pekne nevonalo.
Poväčšine prípadov som sa tam ocitla len tak bez ničoho, až mama mi potom dačo doniesla. Ale tak stačia základné veci, toaleťák, sprcháč, šampón, zubná kefka, pasta, uterák, spodné prádlo, nejaké oblečenie, šlapky aj dvoje lebo jedny do sprchy, už sa stalo, že som tam dačo chytila, preto tam nie je dobré chodiť naboso do sprchy.
Oblečenie ofc, uterák, sprcháč a veci okolo toho, slúchadlá, mobil/ntb, ovocie, niečo diétne keď sa prebudíš po narkóze ( ja som začal hneď normálne jesť a oľutoval som to ). A dúfať, že budeš mať dobrých "spolubývajúcich"
už som aj bola zbalená, že idem, tak pyžamo, mobil, nabíjačka, zubná kefka, mydlo, chcela som aj knihy, ale viem, že vtedy by som ich nedala, ale na základnú vec a to toaleťák som zabudla, našťastie som tam bola len také 4-hodinovej infúzii a to som si požičala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No ale okrem toho.
Župan, papuče, niekto uprednostňuje pyžamo, niekto domáci ubor( tepláky tričko) ponožky, spodné prádlo, uterák. Hygienické potreby. Nezabudnut na toaletak!!! Nabijacku do phonu. Nejakú knihu.
Zabudnúť sa musí na cennosti, ako zlato a veľké hotovosti cash.
@Slackerbitch az na ten antibakterialny gel som zohnal vsetko
Inak, veci ako toaletny papier, zubnu kefku, pastu a mydlo som tam dostal. Avsak odporucam vlastne mydlo/sprchac, lebo to nemocnicnne moc pekne nevonalo.