Ako som už spomínal pár ľuďom cez TS-ky tak tiež by som si to vyskúšal.
Možno keby som mohol byť na pár dní ženou tak by sa mi zmenil pohľad na svet alebo presnejšie konkrétne na vás - milé dievčatá - a vedel by som vás možno lepšie pochopiť.
No ja kebyze som chlap tak asi testujem to tam dole..nech viem ake to je
potom by som sa skusila prejst po ulici a vsimat ci yb si ma baby vsimali a asi yb som zomierala a potom asi take tie chlapske veci a urcite by som sa skusila zbalit nejaku babenku..len tak zo srandy ..
myslim,ze niekedy by to bolo mozno lepsie..ale nejak mi vyhovuje to co som
urcite nechcem byt chlap, napriek tomu ze sa hovori ake to maju baby v zivote tazke, chlapi maju par veci, ktore by som ja nechcela musiet... no to je jedno..
no ja by som sa vycurala postojacky tak ako bolo spominane... a potom by som vyskusala, ze ako sa to hompala, ked bezim... a chcela by som zazit ten pocit ze mi stoji
hehe to je sranda ze by som bol na jeden den zenou hmm, tak by som asi vyskusal vsetko co ako muz nesmiem robit hrat sa s prsiami mozem aj teraz, ked je daka frajerka alebo tak, ale napr. nemozem ist do takych ze co ja viem zenske satne, sauna a tak... proste by som chodil tam kde ako muz nesmiem, a na konci dna by som zbalila nejakeho bohateho milionara, ten by mi kupil drahu vceru a drink a prsten a tak, a potom by som sa rozlucila, ze idem domov, ze na prvy den staci, ze si zavolame zajtra, a uz by ma nikdy nevidel, lebo uz by som nebola zena DDD haha, ale nie srandujem
urcite by to mohlo byt zaujimave sa na jeden den prevtelit do zeny, ale tak nejak to neplanujem DD
hh no zaujimava diskusia,suhlasim z viacerymi nazormi co su tu,ale enchce sa mi vymenovavat takze urcite by som zzbalila nejaku pipku,len tak zo srandy a potom ju nechala(vlastne nechal,co?) dalej by som asi tiez stala hodnu chvilu pred zrkadlom a nechcela uverit co mi to tam visi potom by som sa aj pohrala s novou hrackou a tiez by som(ako tomas spomenul,i ked je chalan) sla prezliect do enjakych verejnych satni to by bol fajn den,skoda ze sa to nikdy nesplni
@xcorpi - ale pochop - ty sa s so svojím penisom môžeš hrať od rána do večera - ale baby (aspoň nie všetky) nemajú takú možnosť - tak jasné že by išli svoj nástroj ihneď vyskúšať a zistiť čo to vlastne dokáže To je ako keby si bol v miestnosti plnej pekných báb a na žiadnu by si sa nepozrel.
samozrejme vacsinu z tych vyssie spomenutych veci by som asi skusila ale hlavne by som isla s inymi chalanmi von a chcela by som vediet ako to prebieha, o com sa bavia a co hovoria o babach, medzi sebou a tak
mno dalo by sa vela veci zaujimavych urobit, najprv by som isiel za nejakymi holkami co ma poznaju a rozpraval by som im nieco pekne o mne ako chlapovi. Mno a vecer by som sa nahodil do nejakeho sexi oblecenia a skusil niekoho zbalit.....hm...mno ved keby to bolo iba na jeden den, tak by trebalo vyskusat aj to
Ja by som zenou nechcel byt. Som stastny ako muz, pretoze mozem obdivovat zensku krasu a zmyselnost. Obavam sa ze ako zena by som to neodcenil na inej zene a predstava, že by som si obzeral chlapov mi je trosku cudzia.
BTW, vecer by som isiel na party a flirtoval s chlapmi, nech mi kupuju drinky. Takze by som sa zrubal jak jelito a isiel domov
no až by som sa prevtelil do ženy tak by som ich chcel pochopiť, lebo sa hovorí že žiadny muž nechápe ženy... a potom by som si to zapísal na papier a vydal o tom knihu ... ktorá by sa stala bestsellerom a ja by som bol miliardár teda v tom závere preháňam trošku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Možno keby som mohol byť na pár dní ženou tak by sa mi zmenil pohľad na svet alebo presnejšie konkrétne na vás - milé dievčatá - a vedel by som vás možno lepšie pochopiť.
potom by som sa skusila prejst po ulici a vsimat ci yb si ma baby vsimali a asi yb som zomierala a potom asi take tie chlapske veci a urcite by som sa skusila zbalit nejaku babenku..len tak zo srandy ..
myslim,ze niekedy by to bolo mozno lepsie..ale nejak mi vyhovuje to co som
urcite nechcem byt chlap, napriek tomu ze sa hovori ake to maju baby v zivote tazke, chlapi maju par veci, ktore by som ja nechcela musiet... no to je jedno..
Ako fakt baby - nechcem byť hnusný - ale na našom tele je možno i niečo iné ako len penis - nemusíte sa sústrediť hneď na tú vec
povedz mi, ze keby ti si bol na den zenou, nehral by si sa cely den, minimalne s prsami
pohlavie je to co nas oddeluje, tak je pochopitelne najzaujimavejsie ... skrabkat na hlave sa mozem aj ako dievca....
ja by som sa v prvom rade asi skusala naucit chodit ako chlap..lebo ta moja choda..no..
Och - tak to ani nehovorím - nie je tu zavedená cenzúra
a tak...
urcite by to mohlo byt zaujimave sa na jeden den prevtelit do zeny, ale tak nejak to neplanujem DD
@pawlo to aby mi dal tomáš za to čestný titul...ale hmm... aký by to bol?
@pawlo to aby mi dal tomáš za to čestný titul...ale hmm... aký by to bol?
No ja by som išla za našou slovenčinárkou, zbalila ju a navrhla nech prestane učiť na tejto škole a nech ide radšej tam kde chodím ,,akože" ja
Bola by som v škole oslavovanou hrdinkou
P.S. Samozrejme asi by som cikala zo striech panelákov a príšerne sa ujebávala Sranda musí byť
P.S.S. Keby som bola pred zrkadlom nahá asi by som vzrušila moje dievčenské ja, takže...
BTW, vecer by som isiel na party a flirtoval s chlapmi, nech mi kupuju drinky. Takze by som sa zrubal jak jelito a isiel domov
a ja by som sa urcite poskriabala po hlave ako spravny muz a obdivala v zrkadle naha a urcite b som si isla odpocut par rozhovorov