Jaaj keby som vedela spievat ... ked som bola mala a neuvedomovala som si ako falasne spivam, vzdy som sa pred zrkadlom hrala, ze vonavka je mikrofon a snivala ze raz fakt budem slavna spevacka...
Pfú. Veľmi, veľmi náročný výber. Všetko je to tak približne na zhodnej úrovni, ak má k niečomu človek vzťah a robí to dobre + sa vie predať. Možno by som sa len toho maliarstva obávala najviac .
myslím, že byť spisovateľkou by mohla byť sranda, ale ešte neviem, o čom by som písala aj herečka, speváčka, tanečníčka a maliarka by boli fajn, skúsila by som
Spolužiaci ma štvrtok chytili a odviedli ma toaletu.
Ruky mi za chrbtom spútali a prinútili ma ľahnúť si.
Jeden z nich si dal dole nohavice a vykadil sa mi na ksicht. Hovno som mal všade. V ustach, v nose, v ušiach, vo vlasoch. Samozrejme, že som sa na mieste dogrcal.
Spisovateľka jednoznačne. Knihy sú fascinujúce a rada by som "vtiahla" ľudí do deja svojho imaginárneho príbehu tak, ako sa to mnohokrát stalo mne. Pretože ten pocit musí byť senzačný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
spevak ofc, ale aj na tej heligonke by som rad takto daval
nepoznám nič lepšie.
Ale začínajú ma oslovovať aj menej dynamické aktivity .
hlasivky sú sval, ktorý musíš trénovať naučiť spievať sa dá
idem si zahrať niečo už keď si mi navodila takú atmosféru
A stalo sa mi toto:
Spolužiaci ma štvrtok chytili a odviedli ma toaletu.
Ruky mi za chrbtom spútali a prinútili ma ľahnúť si.
Jeden z nich si dal dole nohavice a vykadil sa mi na ksicht. Hovno som mal všade. V ustach, v nose, v ušiach, vo vlasoch. Samozrejme, že som sa na mieste dogrcal.
Potom sa postavil a vyčural sa mi tvár a ...