to bol vtip, tazko sa reaguje ze co si mas zobrat, ked nevieme ake mas zaluby a aka si, ak napr. priklad: rada kreslis, tak si nemas zabudnut papier a nieco na kreslenie, ale ak nekreslis vobec, tak ti je papier nanic proste chapes, nevieme co mas rada, tak ti tazko poradime
zubnú kefku... som bola teraz na dva dni preč a som si ju zabudla tak som bola celý pobyt u babky nervózna, lebo som nemala umyté zuby...a keby tam nebola najbližšia civilizácia desať kilometrov vzdialená by som si aj novú šla kúpiť...wrr
Nebudem mať rasistické reči, pretože... z čisto osobných dôvodov... Takže si nezabudni zobrať kondómy. Určite by si si mala zobrať aj knihu. Kopec tričiek, aby si sa mohla dvakrát denne prezliekať, veľa pekných doplnkov, aby si mohla struhať dámu a robiť dobré meno Slovenkám. Tony kozmetiky, fén, žehličku na vlasy. Tiež veľa párov topánok. A veľa peňazí, keby si náhodou niečo zabudla. Hmm... radila som ti tak, ako by som rozmýšľala ja...
@6 Aha... A ona to tam nenapísala? Tak som si to omylom domyslela sama... Ale nie... Tak a čo by si si tam chcela brať? Ja aj keď idem na tri dni beriem si 80 kusov vecí... (aj kozmetika a tak, samozrejme...
Minimalne milión forintov a samozrejme mp3 prehrávač a transparent VIVAT LÁSZLO CSEH!!! (včera strieborný na 400m polohové preteky, druhý znamená ako prvý, lebo Michael Phelps je nedostižný pre všetkých)
Slovensku vlajku....a zavesit na hotel a tak....a vkuse pustat rockovu verziu Slovenskej hymny ....nie zeby ta klasicka nebola dobra ale ... ...nj tri kufre co tam tolko beries ???
No urcite by si si nemala zabunut cetovnu tasku v ktorej si si vsetko pobailala.
urcite uteraky, spodne pradlo, ponozky aspon dva pary topanok triska nohavice. knihu (pre pripad, zeby tam nebol stvol. To aby si mala nad cim jest, aby sa napr. pohar nevylial. Lebo neivem ci tam ides stanovat alebo co) ja som si vzdy vacsinou bral na dovolenku iba veci. a potom nastroj na holenie a vodu po holeni a potom dezodorant a to bolo vsetko hodne do jedneho mensieho batoha .
Noo ak cete kuknitee budem byvat v tomtoo » www.martfu-turizmus.hu/index.php?turiz... tam je plne vybaveenie..hhe.a.le dikes..fakt zubnuu kefkuu by som nemala zabudnut..a kondomy??tss ..to by mali mat predsaa chalani ne baby =DDD...knihu??noo tu mam uz zbalenuu.. ...fuu oblecenie doplnky..to je moje takze toho som si zobrala dost..dakuejm za rady... cmuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
uniklo mi že je modelka a ide na módnu prehliadku do madarska??
inak ja by som nezabudla lieky.. napr. fenistil, paralen... nikdy nevies co sa moze stat..
samozrejme na Madarov vsetko
» halbot.haluze.sk/?id=4302...
fänistil skôr na Slovensku, keďže Maďari ä nemajú
Filipa Šeba?
No urcite by si si nemala zabunut cetovnu tasku v ktorej si si vsetko pobailala.
urcite uteraky, spodne pradlo, ponozky aspon dva pary topanok triska nohavice. knihu (pre pripad, zeby tam nebol stvol. To aby si mala nad cim jest, aby sa napr. pohar nevylial. Lebo neivem ci tam ides stanovat alebo co) ja som si vzdy vacsinou bral na dovolenku iba veci. a potom nastroj na holenie a vodu po holeni a potom dezodorant a to bolo vsetko hodne do jedneho mensieho batoha .
A čo ak tam nebude ani stvol ani byľ?
dala by som na radu horoxa