ja som tam prisiel v dotrhanych jeansoch a random tricku. k tomu som mal este spotene, mastne vlasy a opicu v ociach. zlate casy, ked som este vedel zit.
...ach, spomínam si, že som sa ráno nevedela rozhodnúť, aké si dám tričko, tak som si nakoniec vzala na podprsenku iba sveter na zips a celý deň som sa modlila, aby som sa nepozabudla a nerozopla sa
keďže som tak odfotena na karte co mame zo skoly ze sme studenti tak na to nezabudnem Leginy a take dlhsie tricko alebo co to bolo kosela neviem uz presne
Niečo, v čom sa cítiš dobre. Fakt nikoho nebude zaujímať, čo máš na sebe, väčšina bude príliš zaujatá tým, aby oni sami spravili dobrý dojem . Ja som v prvý deň strednej zvažovala šaty, nakoniec som však skončila pri bunde a džínsoch (vtedy bolo celkom chladné leto) a dobre som spravila, lebo nikto nebol vyobliekaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
hneď od začiatku vedeli, že bude so mnou haluzz!
@leginacka zahlasuj
a ja nenosím legíny úplne vždy a všade, na niektoré príležitosti mám radšej jednoduchšie minišaty, takže tak