už zase vám všetkým jebnutým začína jebať ešte viac na tie jebnuté hlavy ?
k téme - chcem polámať všetky prsty na rukách aspoň piatim birdzákom čo tu píšu originálne veci tohto typu. Hľadám niekoho kto mi s tým pomôže, hlási sa niekto ?
Pod na Eluveite a Sabaton do BA v Marci a zazijes Do konca sveta... Jedine ak najdes nejaky Death/ Black metal (aj to len niektore)/ Brutal Thrash ci Grind Core
mat sex , ist na Barcelonu na futbal a co ja viem este na nejake miesta na tejto planete ale tak mozno sa mi nepodaria ani za cely zivot takze nebudem mat zly pocit keby ten koniec prisiel aspon to budem mat skorej za sebou
chcel by som zazit ten dobry pocit ked ma vezmú na skolu, ist na koncert Lany Del Rey, byt zamilovaná, dat si tetovanie, byt na nejakej mrgabrutalnejhard party precestovať svet, byt strasne bohatá a mnoho dalsich vecí...no je toho dosť to by som ten koniec sveta musela asi posunúť tak o rok dva
chcela by somsa uzmieriť so všetkými ľuďmi, s ktorými nemám dobrý vzťah (je ich málo.. resp. napadá mi iba 1 momentálne) a chcela by som sa ešte stretnúť so zopár ľuďmi z minulosti, kt. mi chýbajú :/
Skupiny IK, MCR,zoči voči...a tak ďalej nechce sami menovať malý mega koncert A ja neúprosne energie A ešte čo dodať zomrieť by som chcela keď budú hrať IneKafe v návale potu a slz a života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
k téme - chcem polámať všetky prsty na rukách aspoň piatim birdzákom čo tu píšu originálne veci tohto typu. Hľadám niekoho kto mi s tým pomôže, hlási sa niekto ?
Pod na Eluveite a Sabaton do BA v Marci a zazijes Do konca sveta... Jedine ak najdes nejaky Death/ Black metal (aj to len niektore)/ Brutal Thrash ci Grind Core
@heatrow do koho? , ser na nu
...z jednej skúšky na druhú