Potom by som ubrala zo svojej citlivosti, ale že.. dosť. A ešte viac zmyslu pre humor, rýchlejšie reakcie, a... neviem, celkovo by som toho zmenila dosť.
A napokon, a možno teraz prvorado všetky tie veci, kvôli ktorým som chodila na operácie, kvôli ktorej pôjdem zajtra na hnusný zákrok a ešte by som prihodila jednu obličku.
postavu, ksicht, vlasy, noo zuby a pery by som si nechala, aj hustotu a farbu vlasov .. len keby nebledli ... a tiež malíček na ľavej ruke sa mi páči , aj mihalnice celkom ujdú ... takže no, okrem toto a ešte schopnosť vyberať zlé žreby
tak samozrejme postavu pevnejší zadok a svaly na bruchu..pracuje sa na tom a tiež po zdravotnej stránke..a z povahy výbušnosť asi a chcela by som sa vedieť viac smiať..lebo väčšinou to robím naschvál
@zeriavka ja meriam 157 cm, čiže som krpaťučká, a tých 45, to by som bola "pre moje oko" akurát štíhlučká, teraz mám 54 a mám väčší zadok a stehná, toho sa chcem každopádne zbaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Potom by som ubrala zo svojej citlivosti, ale že.. dosť. A ešte viac zmyslu pre humor, rýchlejšie reakcie, a... neviem, celkovo by som toho zmenila dosť.
A napokon, a možno teraz prvorado všetky tie veci, kvôli ktorým som chodila na operácie, kvôli ktorej pôjdem zajtra na hnusný zákrok a ešte by som prihodila jednu obličku.
možno prístup k učeniu
už by som nechcel mať jazvu na ksichte
strašne to priťahuje pozornosť,každý si ťa zapamätá , hanbím sa za ňu
a je otravné keď sa ťa to denne spýta x ľudí že "čo sa ti stalo",
ale už ju beriem ako časť zo seba
a z vlastností by som si dal asi trochu väčšie svedomie...