@flegma1triedy tebe hrabe, keď ťa takéto veci rozčúlia moja manka napríklad nakupuje darčeky zásadne začiatkom novembra.. nemieni sa tlačiť potom v obchodoch s ľuďmi čo sa trhajú o poslednú bábiku v akcii
a ja by som chcela korčule nové a lístok na Pohodu, nech ho potom nezháňam za lacnejšie dva týždne predtým, ako vždy
Novy nabytok do izby v japonskom style, pripadne len nejaku peknu bambusovu postel.
A z takych tych realnejsich veci sungitovu pyramidu, nejake sypane caje a to je asi tak vsetko. Co potrebujem to mam, takze mne je tazko vyberat darceky.
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ale to su len hmotne veci inak zdravie stastie lasku peniaze
*Zumbaalove*
možno nejakú knihu, čo zle skončí
jed
a ja by som chcela korčule nové a lístok na Pohodu, nech ho potom nezháňam za lacnejšie dva týždne predtým, ako vždy
a knihy alebo voňavku
chcem hlavne sneh, stromček, kľud, medovníky a mandarínky .. ostatné príde samo
A z takych tych realnejsich veci sungitovu pyramidu, nejake sypane caje a to je asi tak vsetko. Co potrebujem to mam, takze mne je tazko vyberat darceky.
Toto
» vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
..no to by som musel najskôr odísť
ale uspokojím sa aj s pokojom od každého