@trdelniiiq keby sa to tu neopakovalo po x-ty raz,tak nepoviem ani slovo...Ale v poslednom čase samé Vianoce,že už to človeku začína liezť hore krkom...
svatý pokoj ale to nikdy nedostanem takze chcem od rána do večera pokoj v rodine, na večeru kapra a salat, po rozbalovani darčekov zakusky a pozerať popolušku. Samozrejme že budem žiť minulosťou a budem si hovoriť takto pred rokom bola u mňa a bla bla a bude mi na hovno aleluja
A inak keby sa dalo želať naozaj čokoľvek, bol by to pokoj v rodine, harmonické vzťahy, hotové skúšky a ak mám byť materialistka, tak tablet, čižmy od Tommyho Hilfigera, lyžovačku v Tirolsku a knihy, veľa kníh. Čistá skromnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
na tejto nevidim nic zle
A inak keby sa dalo želať naozaj čokoľvek, bol by to pokoj v rodine, harmonické vzťahy, hotové skúšky a ak mám byť materialistka, tak tablet, čižmy od Tommyho Hilfigera, lyžovačku v Tirolsku a knihy, veľa kníh. Čistá skromnosť