Odpoved na prvu otazku -> nestavili sme sa o nic Zajko neznasa, ked sa mu povie pravda , potom na mna zaklada absurdne diskusie....
A od poved na druhu otazku ->
....Z muskatov som vzdy kychal..... nemozem mat vela izbovych rastlin
Potom co mi umrel moj skrecok Leo , nech mu je koflik lahky , som sa rozhodol kupit si kaktus. Volam ho Eduard a nedam na neho dopustit. Aj ked ma obcas pichne....
@ZAJKO30 Na to aby sme si boli 1:1 by som s tebou v prvomrade musel sutazit. A o tom nic neviem ale jak myslis. Ja preferujem kvalitu nie kvantitu.
Nepotrebujem na seba nonstop upozornovat drblymi rozmaznaneckymi debilinami 20 krat za den.
Nemyl si pojmy celebrita a dvorny saso . Je rozdiel byt znamy pre respekt a byt znamy pre smiech.
Mozno,ze ked ta raz zivot nakopec do zadku, tak v sebe najdes aspon stipku serioznosti a uvedomis si , ze ludia ktorych svojimi debilinami tak dobre bavis sa ti otocia chrbtom, pretoze uz pre nich nebudes nicim zaujimavy.
Zato ked si ta ludia vazia , a ty si vies vazit ludi, potom nikdy neostanes sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...že ako vieš?!
Birdz je relax, birdz je sranda , birdz ponuka kopec informacii, spaja ludi ale realny zivot je aj tak stale tam vonku.
Za posledne 4 roky som ziadnemu cloveku neprial nic zle a nepokazim si svoj rekord dokonca ani u teba
@bunniska strcis nozik tesne pod vrchnak vyklopis ho asi tak o 2 milimetre a potom rukou otvoris
@n0win0u Zajko to mysli ironicky tym som si isty na 99 percent
@matii keby som to vedel , dam si to patentovat
Dufam ze odpovede boli ku spokojnosti vsetkych opytanych.
A este by som sa chcela spytat, ci ma hluzar radsej kaktusy, alebo muskaty.
čo je toto za sprosté fórum... ?? !!
"Najlepší spôsob na vytlačenie....." (nech si každý domyslí.. a chcem aj odpoveď )
Odpoved na prvu otazku -> nestavili sme sa o nic Zajko neznasa, ked sa mu povie pravda , potom na mna zaklada absurdne diskusie....
A od poved na druhu otazku ->
....Z muskatov som vzdy kychal..... nemozem mat vela izbovych rastlin
Potom co mi umrel moj skrecok Leo , nech mu je koflik lahky , som sa rozhodol kupit si kaktus. Volam ho Eduard a nedam na neho dopustit. Aj ked ma obcas pichne....
takže som mal právdu minule a potvrdil si to flussice, že neznášam pravdu...
aspom vidíš, že aj tvoja diskusia-tema bola absurdná...
dufam, že si sa poučil a viac ma nebudeš niekde spomýnať, zbytočne by si tým znervozňoval nielen mňa ale hlavne birdzakov....
ale že by mali o teba nejaký interest, nemôžem povedať!
sme si 1:1
filip
Nepotrebujem na seba nonstop upozornovat drblymi rozmaznaneckymi debilinami 20 krat za den.
Nemyl si pojmy celebrita a dvorny saso . Je rozdiel byt znamy pre respekt a byt znamy pre smiech.
Mozno,ze ked ta raz zivot nakopec do zadku, tak v sebe najdes aspon stipku serioznosti a uvedomis si , ze ludia ktorych svojimi debilinami tak dobre bavis sa ti otocia chrbtom, pretoze uz pre nich nebudes nicim zaujimavy.
Zato ked si ta ludia vazia , a ty si vies vazit ludi, potom nikdy neostanes sam.
Keby mi islo o popularitu, tak sa nebavim s ludmi , ktori nie su moc oblubeni...
Nehovoril by som to co si myslim, ale to co chcete pocut.
Tvoja logika je tak prevratena, ze uz ti pomoze len zazrak....
@Zajko30 @12 DO Vasich rozporov ci nezrovnalosti s Hluzarom sa nestaram, ale v dative sa sklonujem "Flussici" (podla vzoru ulica).