aktuálne si neviem predstaviť seba ako rodiča a partnera ale keď raz sa do toho štádia dostanem, tak dvojičky chlapcov a potom už nič. dievča nechcem, bála by som sa, že bude ako ja :ehm:
no ja neviem, mne to je fakt jedno
chcela by som mat viac ako dve deti. Takze nech by som mala z kazdeho "druhu" aspon jedno. Ktore prve, to mi je sumafuk. Ale mozno chalana by bolo lepsie,aby sestricku ochranoval
chcela by som len syna a mam taku teoriu, ze kebyze s ami narodi syn, tak podla inych sudim, ze je vacsia sanca, ze nasledujuce dieta by bolo rovnake, cize riskla by som to a kebyze mam znovu syna, tak sa tesim, kebzye dceru, tak aspon si poviem, ze syna uz mam ale kebyze mam prvorodene dieta dceru, tak by som bola sklamana, lebo kebyze chcem druhe dieta, isto by to bola zas dcera a ja proste dufam, ze ak sa rozhodnem mat deti, ze to bude chlapec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
chcela by som mat viac ako dve deti. Takze nech by som mala z kazdeho "druhu" aspon jedno. Ktore prve, to mi je sumafuk. Ale mozno chalana by bolo lepsie,aby sestricku ochranoval
ale celkovo nechcem deti.
už nie.