taqze naplanovanu mam byciglovacku v Rakuusku na ktoru sa veeelmi tesim... a z tych nenaplanovanych.... rada by som jenu zalezitost doriesila, aj ked mozno je to uz pasee
takto narýchlo ani neviem...tak nejaká stanovačka, dáky fest, pekne sa opáliť, nejáké nákupy, nejká oslava, spraviť si vodičák...viac si momentálne nespomínam
Fúú..čo ja viem. Bola som na troch opekačkách, trikrát v Senci, hlavné čo kde som chcela byť bolo Beefree a aj tam som bola. Pobehala som les, zrúcaninu, zámok .. čo ja viem, už nič také podstatné
cez toto leto som toho zvládla zatiaľ už aj dosť /to bude asi tým, že toto sú najdlhšie prázdniny v mojom živote/ no ešte sa chystám na dva týždne na Oravu /kde inde? / a to si plánujem poriadne užiť, lebo toto je vlastne taká posledná príležitosť... už sme s kamarátkou dohodnuté, že sa riadne opijeme /ako za starých čias/ a rada by som hlavne bola s tými, ktorých mám rada
ale rada by som si toto leto zopakovala aj matematiku, lebo ju budem potrebovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ešte, chce si oddýchnuť
Ale chcem stihnut si oddychnut a ist niekam von, proste nieco :@
chcem si užiť hawai party u Domina...
chcem ísť na špilberk.... a cchem ísť konečne do brna...
chcem ísť na hornú stredu na jazero..
cchem si dokončiť autoškolu...
Ale okrem toho: Konečne vysvetliť fotrovcom, že ak chcú plánovať dovolenky a hrať sa na rodinu, tak destináciu vyberám JA.
ale rada by som si toto leto zopakovala aj matematiku, lebo ju budem potrebovať