V Berlíne časť berlínského múru slúži teraz ako galéria. Ktokoľvek tam môže niečo namaľovať alebo napísať. Čo by ste vy namaľovali alebo napísali na ten múr?
handrovu babiku s dlhymi ciernymi vlasmi leziacu v kute, miesto oci ma kriziky a nema usta ani nos, v srdci by mala zabodnuty noz a z lavej steny by sa supala omietka
mladý muž, asi som nepochopil. je tam preškrtnutý kosák s kladivom + GNRS čo mi príde dosť antikomunistické, pričom hneď pod tým máš typickú karikatúru zobrazujúcu utláčanie proletáriátu buržoáziou.
v profile vidím fešáka ako bije policajta a z antifa.cz ste asi aj proti náckom.
jak tak pozerám, ďalšie pubertálne dieťa ktoré plače že mu svet nerozumie tak je proti všetkým, čo?
a kľudne mi do TS napíš vysvetlenie (tu to nespamujme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
pod nou by bola krvava mlaka
..lásku
..vydržať
nový deň.."
(Text na pamätnej tabuli v KE,príde mi to hrozne krásne.)
2. You"ll see the layers when you tear yourself apart.
3. the city dumps fill
the junkyards fill
the madhouses fill
the hospitals fill
the graveyards fill
nothing else
fills.
kentus jak hovädo
mladý muž, asi som nepochopil. je tam preškrtnutý kosák s kladivom + GNRS čo mi príde dosť antikomunistické, pričom hneď pod tým máš typickú karikatúru zobrazujúcu utláčanie proletáriátu buržoáziou.
v profile vidím fešáka ako bije policajta a z antifa.cz ste asi aj proti náckom.
jak tak pozerám, ďalšie pubertálne dieťa ktoré plače že mu svet nerozumie tak je proti všetkým, čo?
a kľudne mi do TS napíš vysvetlenie (tu to nespamujme)
omg
Idem ešče raz