Keby ste v nejakom TV kvíze alebo súťaži...ľudia sa tam zvyknú v krátkosti predstaviť a povedať niečo o sebe, čo robia, čomu sa venujú a tak... ta si to poďme predstaviť a nech je to také realistickejšie, poďte to nahrať: » vocaroo.com/...
Asi ze ako sa volam, kolko mam rokov, odkial som, kde zijem, kde studujem/pracujem
a dufala by som, ze by to bolo dostatocne dlhe, aby uz nic nechceli vediet
Aj tak davaju vsetci ako záluby citanie knih, pocuvanie hudby a vylety do prirody/ cestovanie, tak by som dala to a aspon by nemal nikto zbytocne otazky, kt. by isto nastali, ak by som uviedla hocico ine
Pracujem v reštaurácii v kuchyni, vo voľnom čase sa rád hrám hry na počítači, čítam knihy a pomenej sa venujem športu, súčasne som šport úplne vylúčil, lebo mám dosť pohybu v práci. Ale najviac času trávim na birdzi. @mayben
@barb dakovala moje kamosky ho istu dobu doslova neznasali pretoze furt ked boli von so mnou a zaroven volali s frajerom (a ja som im tam v pozadi daco trepala ) tak sa ich frajer pytal ze s akym chalanom je zas vonku teraz uz vedia ze ..,,to je len Saša"
@thrwtchr akoze na nete bola v pohode k mani ale nechcel som cakat x dni, kym mi to dojde a chcel som si to kupit z knihkupectva, hned aj omakat atd a nasiel som ju po strasne dlhej dobe takto v kamennom obchode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» birdz.sk/forum/zahrame-s...
a prestaň sa hanbiť!
Asi ze ako sa volam, kolko mam rokov, odkial som, kde zijem, kde studujem/pracujem
a dufala by som, ze by to bolo dostatocne dlhe, aby uz nic nechceli vediet
a poprosim @forte a @trdelniiiq nech prispeju aspon 5minutovymi nahravkami
a natocim aj ja hned ako budem doma ak na to nezabudnem
» vocaroo.com/i/s1d7wFByIbOd...
» vocaroo.com/i/s0zFiMcIYxGl...
» www.taschen.com/pages/en/catalo...
Na velikosti prece nezalezi