nech si ten clovek da na seba nieco, co ma pre neho vyznam a vie ze pre neho bude mat vyznam aj po 5-10-20 rokoch...
urcite nie nejaku trapnu gycovu picovinu ako motyla, draka, alebo jaku onu...
ak motto, tak podla mna nieco, cim sa aj bude riadit, daco co ho istym sposobom aj motivuje, ja si chcem dat vyrok "Gather your rosebuds while you may" co je nieco v zmysle carpe diem, mam to z filmu Dead poets society, skvely film
Nenechaj si radit.... co si tam das to tam budes mat prakticky navzdy pokial sa nerozhodnes podstupit operaciu laserom ktora okrem toho ze je enormne draha je aj dost bolestiva.....
Nechaj sa az ked budes rozhodnuty/a (nechce sa mi kukat pohlavie) na 101 percent a este mesiac pockaj ci si to nerozmyslis.
ak raz prides na to, s cim si vies predstavit svoj zivot v x milion situaciach a budes vzdy s tetivanim spokojna, tk pockaj hodnu dobu, ci si to nerozmyslis a az potom si to daj ( viem, ze si sa nepytala pre svoju osobu, ale takto sa mi pise lahsie
Ake povrchne davat si tetovanie a snazit sa vykriknut svetu, ze "halo aj ja som tu pozrite, upozornujem na seba" A nech mi nikto nehovori, ze je to inac, lebo keby to nerobili kvoli tomu, tak si nemusi nic tetovat, ak sa niecim riadim, staci, ze to mam v hlave v mozgu, naco to budem ukazovat inym Obycajna snaha na seba upozornit a mne sa to navyse ani nepaci, niet nad krasu prirodzeneho ludskeho tela
Dve z mojich tetovaní sa mi motkali v hlave veľmi dlho, vedela som, čo chcem, s tatérom sme sa len hrali s detailami.
To skôr kerky na rukách boli rýchle, akoby mi to niekto vnukol. Počúvala som hudbu a dva verše sa mi natoľko páčili a zneli v hlave, až som volala tetuvačovi a na ďalší deň si zajednala sedenie
Pokiaľ má mať tetovanie nejaký význam pre nositeľa, nikto mu nemôže radiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..kvak..
ak chce citát tak nech je to niečo čo ho bude vyjadrovať...odporúčam google.com zadat citáty a hladat
....u obrázka ties hladaj na nete alebo správny tatér by mu mal v pohode niečo nakreslit ak mu povie aku má zhruba predstavu...
urcite nie nejaku trapnu gycovu picovinu ako motyla, draka, alebo jaku onu...
ak motto, tak podla mna nieco, cim sa aj bude riadit, daco co ho istym sposobom aj motivuje, ja si chcem dat vyrok "Gather your rosebuds while you may" co je nieco v zmysle carpe diem, mam to z filmu Dead poets society, skvely film
Nechaj sa az ked budes rozhodnuty/a (nechce sa mi kukat pohlavie) na 101 percent a este mesiac pockaj ci si to nerozmyslis.
a len sa potetuj!!!
aspoň v dome dôchodcov budeš mať čo ukazovať tým starým spolubyvajúcim bosorkám!!!.......filip
ale zas nie takéto nieč
To skôr kerky na rukách boli rýchle, akoby mi to niekto vnukol. Počúvala som hudbu a dva verše sa mi natoľko páčili a zneli v hlave, až som volala tetuvačovi a na ďalší deň si zajednala sedenie
Pokiaľ má mať tetovanie nejaký význam pre nositeľa, nikto mu nemôže radiť.