ja tento napad tak troska upgradnem: co keby sme mohli ukazat svoje tvorby vsetci, co nieco tvorime???
Bol by tu naky upload a k tomu nejake kecy kecy a potom uz sa iba tesit na komentare pripadne hodnotenie posluchacov Mohlo by to byt aj kategorizovane.....
A to neplati iba o hudbe, ale spokojne aj o kresby a cojaviem co este...
@delpurr ..no to neviem ci je birdz na to najlepsie miesto, ale keby sa zislo dostatok gitarovnikov tak mozno by ste tomasa prehovorili, ale to by vas muselo byt veela
@7 kamo, k tomu existuje www.mkmb.sk tam su skoro vsetky sk/cz/hu/pl amaterske kapely, ale mozno by to nebolo odveci spravit daco podobne v kruhu birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.ultimate-guitar.com/tabs/o/oasis/wo...
tak to by bolo super. Hlavne nejaké veci pre začiatočníkov, ale fest začiatočníkov please
Tí pokročilejší si podľa mňa poradia aj z tabov alebo odkukajú z koncíkov A tým pádom sa znižujú nároky na inštruktora(inštrunktorku).
Bol by tu naky upload a k tomu nejake kecy kecy a potom uz sa iba tesit na komentare pripadne hodnotenie posluchacov Mohlo by to byt aj kategorizovane.....
A to neplati iba o hudbe, ale spokojne aj o kresby a cojaviem co este...
Ludia, ale trebars by takato vymozenost mohla byt na webke, ze: moja tvorba Ci nie?
presne jak si to napisal, ta moja tvorba by bodla keby sa tam dali upnut mp3, videjka atd...
@16 to je tiež dobrý nápad