najprv by som neverila potom by somveeľi dlho uvažovala..veľa by som cestovala, veľa by šlo rodinee a na moje osobné výdavky a podplatila by som dakoho nech nieje písomka z chémie
takze by som si kupil obrovske domiska po celom svete ktore by som prenajimal, zaplatil by som si studiu, financne podporil rodinu a ocestoval zemegulul
a zvysok by som dal charite ale mne nic nezostatne tak nic nedam charite
rozdala by som nejakým ľudom na ulici... potom by som išla na Palandu ( cigáni u nás) tam im dala aspoň milioon a bratom by som kupila autá ocinovi traktor..xD a mamke? asi záclony a sviečky do celého domu..xD a sebe? PRAKTICKY VšETKO čO POTREBUJEM MáM lásku si za peniaze nekúpiš...takže by mi ostali na horšie časy (Newerte tomu..xD)
razom mám titul z bohviečoho, domček, vilka v Taliansku, ale nie pri mori...niekde v Toscánsku, aby tam mal oco vinohrad a mame by som tam kúpila somárika... zaplatila si operáciu očí, strašne veľa cestovala a prachy by som dala asi na rozvoj nejakého lieku
Začal by som žiť extra luxusne, drahé veci, super comp, kamošom by som platil v podnikoch všetko ja, nech majú aj ostatní z toho niečo. No a samozrejme najprv by išli nejaké prachy na charitu.
by om si kupila setko co by som videla..prestahovala by som sa z tohto strasneho slovenska by som si dake sukromne studium kupila ze ku mne do domu služky by som si kupila baarčo niečo by som dala mame babke tete atd na charitu mozno ale fakt len trosku a ostatne by bolo na dochodkovom sporeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a zvysok by som dal charite ale mne nic nezostatne tak nic nedam charite