tez by som znasililnila chalana jedneho a stravila by som nejaky ten cas s rodinou... potom by som sa isla ozrat s naj kamosom aaaaaa spravila nejake blazsnovstva a aj jeho by som znasilnila
Tazka otazka, pretoze by pravdepodobnr nastalo rabovanie a chaos... Pravdepodobne by (napriek tomu, ze by som uz nemal co stratit) zabojoval pud sebazachovy a v zaujme vlastneho bezpecia by som nevyliezal
V pripade, ze by som o tom vedel len ja by som si skusil nejake veci, ktore som vzdy chcel skusit, ale povazoval ich za mrhanie peniazmi a za zbytok nakupil milku a studentsku pecat
v tomto prípade by som zo seba zrobil ovečku a začal by som čítať svoju vysnívanú knihu... lebo čo teraz večer, ani nebudem môcť zjebať mojich "kamarátov", lebo by spali ...
ja by som povedala uprimne svojim fotrovcom, co som si vzdy o ich vychove, spravani a obcasnom maminom zmyslani myslela ... a zvysok casu by som stravila so svojou laskou..
Zalezi aj od toho, ci by o tom vedeli aj ti ostatni... Ak ano, tak na chvilku rodicia, potom priatel a potom Jelenec - pri Nitre... Lahla by som si na skalu, aspon keby bolo slniecko... Pozerala na stromy a ako sa poznam tak by som zaspala
pch ja som napriklad od 11.12. tak slusne v pici, ze nejaky koniec sveta by ma nerozhadzal, naopak. maximalne by som posledne hodiny dakovala, ze nejake prirodne sily urobia tu spinavu robotu za mna
kúpil by som pár fliaš dobrého vínka, zapálil vodnú fajku a v kruhu najbližších by som čakal na koniec... a keby niekto stresoval, tak by som ho vyhodil
Toto je dosť filozofické! Takže: ak by ostávalo do zničenia sveta tak by som vraz rýľ a začal kopať od okamihu kedy som sa to dozvedel a vykopal si bunker asi tak hmm 5m do hlbky vzal dosku a prikryl sa dokonalý pán.. a možno by som koniec sveta aj prežil áno a vynoril by som sa ako hrdina! Ah!!! - krása.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no ja by som si užívala posledné chvíle života.. najlepšie v nejakom bezpečnom náručí.. ponúkol by sa niekto?
pretoze NEVIEM. aj ked si myslim, ze by som urobila toto a hento, v danej situacii sa urcite zachovam inak..
LOL strasnee ked to citam
ja by som ... bol smutný lebo teraz nemám s kým zomrieť.
Spravil by som niečo veľmi riskantné. Už by mi nevadilo ak by som sa zabil.
Ale radšej by som si počkal na ten koniec sveta , lebo ich už malo byť dosť veľa
a čo by som robila... v tom momente už asi nič... iba čakala... a čakala ... a čakala.....
V pripade, ze by som o tom vedel len ja by som si skusil nejake veci, ktore som vzdy chcel skusit, ale povazoval ich za mrhanie peniazmi a za zbytok nakupil milku a studentsku pecat
proste by som zrobil, čo by ma prvé napadlo...
v tomto prípade by som zo seba zrobil ovečku a začal by som čítať svoju vysnívanú knihu... lebo čo teraz večer, ani nebudem môcť zjebať mojich "kamarátov", lebo by spali ...
a ešte by som skúsila nejaké tvrdé drogy alebo tak
a ešte by som si dala pivo !!!
a cigaretku
a celé by som to fotila aj keď zbytočne