Co by ste robili, keby ste kupili neprerobeny byt s myslienkou, prerobit ho, ale..
..jeden, dvaja susedia by vam nepodpisali suhlas s tou danou prerabkou? Momentalne je to tak, ze kazdy sused z bytoveho domu Vam musi podpisat suhlas na prerabku, musite to dokonca riesit aj na vyssich miestach, ako je stavebny urad. Vas nazor?
musia s tým súhlasiť iba vtedy, ak to zasahuje do spoločných priestorov, či?
inak kebyže mám takých jebnutých susedov, čo ti z trucu nepodpíšu rekonštrukciu, lebo ich bije život, tak by mali asi hroznú smolu a náhodou by im zhorelo auto alebo by sa nejakým nedopatrením našiel ich fagan naporcovaný v najbližšej rieke
záleží, čo myslíš pod rekonštrukciou bytu. Ak len meníš okná, či kúpeľňu, tam stačí ohlásenie drobnej stavby.
hmm, o tom som nepočul čo píšeš, nemyslíš náhodou, pokiaľ potrebuješ stavebné povolenie, tak potrebuješ len súhlas "správcu"?
Tj to bude asi jedna osoba alebo spoločnosť. Súhlas všetkých ťa nemusí zaujímať, im len ohlásiš zvýšenú hlučnosť odkedy - dokedy a to je asi tak všetko, len ohlásiš že bude zvýšená hlučnosť kvôli rekonštrukcii.
Záleží akú prerábku máš na mysli, dáke búracie práce, či čo? Ja si idem meniť podlahu, malovať steny, nahadzovať dvere, vymrdať kachličky a prerobiť komplet kúpelňu... neviem čo koho do toho môže byť, byt je môj, takže fuck off
Toto je hlúposť. Nepotrebuješ žiadne podpisy ani súhlasy. Od susedov už vôbec nie. Aj steny môžeš búrať, pokial nie sú nosnou konštrukciou, ak by boli stačí ísť na stavebný úrad pre povolenie. Nechápem odkial toto máš, ale žeby sa niekto pýtal susedov na prerábku je mega veľký blud.
@openmindedfreak pokiaľ ideš komplet prerobiť kúpeľnu, teda asi aj rekonštrukciu bytového jadra, na to potrebuješ minimálne "ohlásenie o drobnej stavbe"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak kebyže mám takých jebnutých susedov, čo ti z trucu nepodpíšu rekonštrukciu, lebo ich bije život, tak by mali asi hroznú smolu a náhodou by im zhorelo auto alebo by sa nejakým nedopatrením našiel ich fagan naporcovaný v najbližšej rieke
hmm, o tom som nepočul čo píšeš, nemyslíš náhodou, pokiaľ potrebuješ stavebné povolenie, tak potrebuješ len súhlas "správcu"?
Tj to bude asi jedna osoba alebo spoločnosť. Súhlas všetkých ťa nemusí zaujímať, im len ohlásiš zvýšenú hlučnosť odkedy - dokedy a to je asi tak všetko, len ohlásiš že bude zvýšená hlučnosť kvôli rekonštrukcii.