ked si to predstavim z pohladu tej znasilnenej baby..tak by to bolo dost svinske keby ma chalan opustil len preto že ma niekto znasil...ved by som za to predsa nemohla....
to čo je za otázku? nevidím dôvod prečo by s ňou nemal ostať, veď najprv ju niekto znásilní a to jej spôsobí už dosť veľkú traumu a ešte by ju aj chalan mal nechať? bez jediného dôvodu? však ona za to nemôže a on by mal práve v takej chvíli stáť pri nej
podla mna by s nou mal ostat a stat pri nej, aj keby sa ich vztah pravdepodobne prevratilo k priatelstvu...bo znasilnena holka nie je schopna nejaky cas doverovat ani vlastnemu fotrovi....
no tiez nechapem ze preco by ju mal nechat. ved ona by predsa zato nemohla ze nejaky kkt ju znasilnil a keby ju este aj niekto s kym je a koho ma rada nechal tak to by sa uz asi uplne psychicky zrutila. teda aspon ja. asi by som to nezvladla. ale nasli by sa aj asi taki, ktori by ju nechali. nikdy predsa nevies s kym chodis.
@zamidari nejde tak o vek,ale skor o to ake mas v rukach "esa" .. aj v 15 by som zvladol 30 rocneho keby som mal vyhodu prekvapenia+velku zlost+ostry predmet/kamen ci nieco podobneho ..len tolko k tomu
áno ostal by som s ňou a snažil by som sa urobiť všetko pre to, aby zabudla na tú vec, čo sa stala (a z ničím by som sa neponáhlal, všetko by malo čas)...
Lebo opak toho, že rozídem sa s frajerkou, keď zistím, že ju znásilnili, no tak to by bol z mojej strany vrchol chrapúňstva. Jej sa stala škaredá vec, a ešte ju odkopnem... to nikdy...
robil by som iba všetko preto, aby bola šťastná, aby na to zabudla, a aby myslela na iné veci...
Ten čo by ju znásilnil ,, by mal zo života peklo,,,,, infúzie by som mu napojil aby mi dlho vydržal, techniky vojakov by som možno na ňom aj zdokonalil,, ale nechal by som ho žiť ...
Ale keby ju aj zabil po tom čo znásilnil. ojojoj ,, nebol by zo mňa dobrý človek potom už....
Na zle veci mám strašný zlý názor,,
Ten čo zabije úmyselne, 40 rokov a menej nie aj keby to oľutoval,
Ten čo zabije 2 , slobodu už neuvidí,
Ten čo kradne, 15 menej nie,,
Možno by si to rozmysleli,, ako teraz čo som pozeral, zabil ženu, po 15 rokoch ho pustili, a čo urobil zabil oca ((... Na akú mariu ho puštali... , alebo ten čo teraz na Markize, že zbyl niekoho, a že keď ho zažalujú že ich zabyje, a ani sa boja bo už sedel ,, ani by som ho na vzduch nepustil,,,
Veď každý kto sa raz do basy dostane, už nikdy nebude dobrý človek,, všetci ho budu brať ako trestanca, a praca? v nejakej dobrej firme ? aby si pokazila meno,, ? tak čo už,, zase sa dá na nelegálnu činnosť, lebo nebude z čoho žiť, ....
Sry ale môj názor na toto je zly,, ale inač to nejde ,,ľudia sa inač nenaučia
Samozrejme ze by som s nou zostal, preco by som nemal?
Ale inak som nad tymto uz kedysi rozmyslal... toho chlapa by som asi najradsej na mieste zavrazdil, lenze potom by som mal zo zivota peklo ja a nie on. Dostal by som minimalne 10 rokov za umyselnu vrazdu bez ohladu na to, koho a preco som zabil. A myslim, ze to by nechybalo ani mne, a uz vobec mojej priatelke. Takze pravdu povediac, neviem, co by som s tym robil...
KOKOTI!! ze by ste ju vtej chvili nenehali? to su keci som zvedavi kolki a ako by ste v tej chvili na to regovali, silne slova! 70% zvas bi ste sa pokusili ju este raz pojebat NO ale nenapadne "AKOZE VAM TO JE LUTO" ved aj vi mate svoj KOKOT!!! iba by ste na nu hrali spolusucit a tak isto je to stimi hlupimi HOMO I BY A LEZBICKAMI... kazdy len svoj chobot!! alebo SKATULKU,,
SPREVNA ODPOVED K DISKUSIJII JE ....PRISPOSOBIT SA K SITUACII... yevraj vrahovia polovica zvas bi nezabila ani chrobaka, iba HUBY mate..
JAJ a tich 30% by sa tak na 70% zachovali tak ako maju
nebite si na HRUD tasko by zvas boli HRDINOVIA!!!!!
HJAJ?!!! ja by som sa vtej chvili asi pokusil zabit ze som v tom case nebol snou a nedal som na nu POZOR! ked sa to uz stalo asi by som ho nechcel zabit, iba bz som ho psichcky tiral,,
Fuuu prcac ty si ale hrdina, takto cez net si im vsetkym strasne dal... skoda ze som potreboval slovnik aby som si prelozil co si vlastne chcel povedat. A mas naozaj pekne riesenie problemu, tvoju priatelku by niekto znasilnil a ty by si sa zabil, to by jej urcite velmi pomohlo a bolo by jej to urcite napomocne. Bravo tlieskam tomuto inteligentnemu rieseniu situacie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a s priateľkou by som samozrejme zostal.
Of course by som s ňou ostal. To by bolo akoby som ju zneužil ja.
Lebo opak toho, že rozídem sa s frajerkou, keď zistím, že ju znásilnili, no tak to by bol z mojej strany vrchol chrapúňstva. Jej sa stala škaredá vec, a ešte ju odkopnem... to nikdy...
robil by som iba všetko preto, aby bola šťastná, aby na to zabudla, a aby myslela na iné veci...
Ale keby ju aj zabil po tom čo znásilnil. ojojoj ,, nebol by zo mňa dobrý človek potom už....
Na zle veci mám strašný zlý názor,,
Ten čo zabije úmyselne, 40 rokov a menej nie aj keby to oľutoval,
Ten čo zabije 2 , slobodu už neuvidí,
Ten čo kradne, 15 menej nie,,
Možno by si to rozmysleli,, ako teraz čo som pozeral, zabil ženu, po 15 rokoch ho pustili, a čo urobil zabil oca ((... Na akú mariu ho puštali... , alebo ten čo teraz na Markize, že zbyl niekoho, a že keď ho zažalujú že ich zabyje, a ani sa boja bo už sedel ,, ani by som ho na vzduch nepustil,,,
Veď každý kto sa raz do basy dostane, už nikdy nebude dobrý človek,, všetci ho budu brať ako trestanca, a praca? v nejakej dobrej firme ? aby si pokazila meno,, ? tak čo už,, zase sa dá na nelegálnu činnosť, lebo nebude z čoho žiť, ....
Sry ale môj názor na toto je zly,, ale inač to nejde ,,ľudia sa inač nenaučia
No a to hovädo, čo ju znásilnilo, neviem, asi by som to nenechal tak a pri najlepšom mu urezal len vajcia...
Ale inak som nad tymto uz kedysi rozmyslal... toho chlapa by som asi najradsej na mieste zavrazdil, lenze potom by som mal zo zivota peklo ja a nie on. Dostal by som minimalne 10 rokov za umyselnu vrazdu bez ohladu na to, koho a preco som zabil. A myslim, ze to by nechybalo ani mne, a uz vobec mojej priatelke. Takze pravdu povediac, neviem, co by som s tym robil...
SPREVNA ODPOVED K DISKUSIJII JE ....PRISPOSOBIT SA K SITUACII... yevraj vrahovia polovica zvas bi nezabila ani chrobaka, iba HUBY mate..
JAJ a tich 30% by sa tak na 70% zachovali tak ako maju
nebite si na HRUD tasko by zvas boli HRDINOVIA!!!!!
alebo yatvoril do klietky plnej nadryanich
HOMOSEXUALOU