bože toto sú tak primitívne otázky, hneď by som zobral vedro a hasil.
Keby som tak neurobil a škola by zhorela, musel by som dochádzať do inej, vzdialenej, kde by pod bol v jednej triede nadbytok žiakov keďže by som tam určite nešiel sám, prichádzal by som domov neskoro, houby by som vedel, oddelili by ma od spolužiakov/kamarátov
ako sa poznam stopercentne by sm prave vtedy xybala zo skoly....vzdy tie najvecsie fleshe zmeskam .....ale myslim ze by sm sa zaroven aj smiala aj zabijala toho kdo ju podpalil a nepockal na mna aj by sm zabranovala v haseni tkze tak
hasil horlavinou ale tak v nasej skole neni problem s nedostatkom toulenu a inych riedidiel pouzivanych na riedenie farieb, takze by ani nebolo za potreby...
a volala by som hasicov, ale len v jednom pripade!
totiz, mame dve budovy, jedna je obycajna a druha je historicka, s krasnymi dverami a este krajsimi schodmi...cize kebyze hori ta, tak volam rychlo! nadherna historicka budova
hmm kebyze ma vyhoriet nasa skola tak by to bol asi decentralizovany poziar jednotlivych fakult a to by uz skor vyzeralo ako Londyn v 1666tom ... ale asi by som chvilku stal a dival sa, potom by som si siel pozret bus, kedze v ten den by sa uz asi neucilo a zavolal by som hasicov
v nasej skole uz parkrat horelo, aj ked ja som vdakabohu svedkom nebola.. dokonca nas aj na prvych cvikach hned strasili, ze im minuly rok zacali horiet studenti...tak sme sa posnazili nepodpalit sa navzajom
začala by som sa strašne smiať potom by som vynadala kamošom, že ju zapálili bezomňa a nakoniec by som ju začala hasiť horľavinou a zabudla číslo na hasičov
aaaa straaašne by som bola rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Keby som tak neurobil a škola by zhorela, musel by som dochádzať do inej, vzdialenej, kde by pod bol v jednej triede nadbytok žiakov keďže by som tam určite nešiel sám, prichádzal by som domov neskoro, houby by som vedel, oddelili by ma od spolužiakov/kamarátov
Že ja to tu vôbec vysvetľujem
a volala by som hasicov, ale len v jednom pripade!
totiz, mame dve budovy, jedna je obycajna a druha je historicka, s krasnymi dverami a este krajsimi schodmi...cize kebyze hori ta, tak volam rychlo! nadherna historicka budova
a cez tie nadherne historicke okna zvykne fukat
aaaa straaašne by som bola rada