love and sex? take nieco som tu ani nevidle je sak si mala skusit laska a vztahy...fiha ludske city su nevyspytatelne toto som v zivote este nepocul ale vazne chod za psychologom....
´´ved aj tak su poparikovany´´.. miesto toho ´´poparikovany´´ som prečítala ´´popaprikovaný´´ a zrazu som sa začala cítiť ako magor,že nerozumiem tínedžerskému slangu a že som už úúúplne mimo.. Pobavila som sa proste Jajha
No a teraz k veci. Celé to začalo divno,už LEN to že ťa ´´obťažoval´´ a takéto niečo,nech už má byť z toho čokoľvek nemá perspektívu ani nič. Takže... tralalala.. kašli na to,počase to prejde.
hmmm zavolaj mu ty. volas mu? cakat na spasenie hadam nechces. A teba stve to, ze ta ignoruje a o to mu ide. Ignoruj aj ty jeho maj vyhybave pohlady. aj tak sa mi zda, ze ako keby to bol len naivny cit k nemu o nic tam vlastne nejde. alebo ide?
@9 "rozmyslaj a potom konaj".. niekedy sa to ale neda, vies.. ked je zamilovana tak ide rozum trocha stranou a prichadza naivita v porekadle "pocuvaj svoje srdce" alebo mi tu daco uslo?
dievca, podla toho co si napisala ti dam niekolko rad. najprv si daj vsak jeden velký nadych a výdych, jo som teraz v podobnom maleri.. tež to dam asi do diskusie musis sa rozhodnut medzi dvoma možnostami. priznas sa mu tým najkrajsim sposobom aký zo seba dokažeš dostať.. bude to vedieť ale vsetko sa zmeni. niekedy k lepsiemu niekedy k horsiemu, zaleži len na tebe. alebo možnosť b, žiarlivosť. chalani chcu vždy najviac to, co nemožu mať. zisti si kde býva alebo kde jeden večer bude,najdi si na jeden den xalana po pripade presnedci dakeho kamarata na divadielko, ožer sa s nim v jeho blizkosti a hned k tebe doklusa.. každopadne, aj v laske je treba uskutočnovať ten hlupy slogan "najprv mysli až potom konaj".. vela stastia dievča. asi ho budeš potrebovať
Myslim si ze je tazko povedat nieco cloveku ktory mozno ani tak necaka radu ako skor utvrdenie svojich predstav teda ...ak nejake mas kedze z tohto mi jasne vychadza to co tu bolo neraz spomenute, ze nevies co chces...co az taky problem nie je , problem je to co s tym mienis robit, k tej 14tke-sladuckamata- pride mi to prilis vykonstruovane zhanat si niekoho aby on ziarlil je tu totiz moznost ze on to bude mat tak u prdele a ty sa len znemoznis ja by som si skor udrzala hrdost urcite mu nevolala a nehladala v tom viac ako v tom je. Poloz si zakladne otazky,nedrazdi ta nanom prave to ze ta ignoruje? nechces dosiahnut len pozornost z jeho strany ? nie je to len o tych bozkoch a o tom ze si sa konecne po dlhej dobe citila inak? ak by si ho milovala myslis zeby sa vas vztah zakladal na bozkoch a alkohole? ak by ta miloval on myslis zeby nerobil vsetko preto aby ste spolu boli? alebo ma pocit ze toho urobil uz prilis vela a ty jednoducho nemas zaujem, nechcem rozpravat ze si to viem rpedstavit ale myslim ze taketo nieco zazil kazdy a jedno moralizovanie si dovolim nakoniec nezahravaj sa s ludskymi citmi pretoze niekedy mozes ziskat viac ako cakas a potom sa toho tazko strasies...hej uz som ticho rozpisala som sa prepac. dufam ze sa to da doporiadku ... drzim palce
Presne mi to napadlo,ved ak nechcem a jemu je to jedno tak mu vylepim taku aby mu bolo jasne na com je predsa.Inak znaci to o tom ze je egoista,kasli nanho.
hlupe sa mi zdale preco pises ze si nemala na vyber pri tom bozkavani?? ?myslim ze ked nas niekto naozaj nasilu do niecoho nenuti tak to nejde.. .skor si to aspon trosku chcela a mala si v pici svoju kamosku.. .takze to ze si myslis ze tym si to ospravedlnila ked si napisala ze to bolo z donutenia tak ked to klamanie sameho seba.. .
podla mna ti skor chyba to,ze niekto o teba javil zaujem.. .ale asi by si si mala vyberat,kto ti za to stoji.. .
ta aj mne chyba jeden typek a je to stare us tez teda riaaaadne dooost, ked on ma chcel, ja ani jeho velmi nie, ale kedze si pre mna us aj hlavu rozbil, zacala som s nim neco riesit, vydrzala som dost dlhu dobu, lenze ja som bola zamilovana do jeho kamarata..bla bla bla potom to skoncilo, vykaslala som sa na oboch , a je mi to dost cudne , ale ten typek mi chyba neviem preco asi mi us nacisto pripeka
@21 hhhh ta us pomaly ja budem mat 16 takze ten vek stupa aj u nho takych 17 by nebolo od veci ale pohodee , len nech nejak vyzera hoci ani to neni take dolezite
@22 prirodzene , ja som si vedoma ze som este len obycajny adolescent a som rada , chcem si naplno uzit kazdy den rok tesila som sa z 15 , budem sa tesit zo 16, 17, a potom to us bude vaznejsie anco by som teraz neco riesila vaznejsie, ved som este decko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ako som uź spomínal toto sa medzi kamarátmi nerobí!!!....a stýmto by to bolo de facto kamarátcvo!!
Je to ako typická antická dráma
Zhrňme si to:
1. úvod: najprv je to kamarát = dobrý vzťah
2. zápletka: potom sa s ním bozkávaš = výborný vzťah
3. zauzľovanie: volá ti každú chvíľu = absolútna zamilovanosť (alebo túžba)
4. vyvrcholenie: ty ho ignoruješ = zlom
5. rozuzlenie: on ťa ignoruje = konečne mu došlo, že ho nechceš
Nešlo ti práve o to?
No a teraz k veci. Celé to začalo divno,už LEN to že ťa ´´obťažoval´´ a takéto niečo,nech už má byť z toho čokoľvek nemá perspektívu ani nič. Takže... tralalala.. kašli na to,počase to prejde.
dievca, podla toho co si napisala ti dam niekolko rad. najprv si daj vsak jeden velký nadych a výdych, jo som teraz v podobnom maleri.. tež to dam asi do diskusie musis sa rozhodnut medzi dvoma možnostami. priznas sa mu tým najkrajsim sposobom aký zo seba dokažeš dostať.. bude to vedieť ale vsetko sa zmeni. niekedy k lepsiemu niekedy k horsiemu, zaleži len na tebe. alebo možnosť b, žiarlivosť. chalani chcu vždy najviac to, co nemožu mať. zisti si kde býva alebo kde jeden večer bude,najdi si na jeden den xalana po pripade presnedci dakeho kamarata na divadielko, ožer sa s nim v jeho blizkosti a hned k tebe doklusa.. každopadne, aj v laske je treba uskutočnovať ten hlupy slogan "najprv mysli až potom konaj".. vela stastia dievča. asi ho budeš potrebovať
podla mna ti skor chyba to,ze niekto o teba javil zaujem.. .ale asi by si si mala vyberat,kto ti za to stoji.. .
..ja mam riesenie, chce to noveho typka