no ale ta k v tejto situacii by som mame vratila za vodicak, zapaltila si aniamtorske kurzy, kupila by som si slusne oblecenie co teraz zhanam a ostatok ... par evri roflakala uplne hrozne a sotatne nechalan na leto, idealne este stovku uplne mimo ak osetrenie
hej som ich chcela staviť na dostihy , mame som to argumentovala ,, žijeme pre prítomnosť predsa ! "... poklopkala si po čele a dala mi ich na terminovaný účet la la ley
jaj, posplácala moje menšie dlžôbky, to by bolo tak do 300eur. a ostatné by sa rozjebali, ani by som nevedela ako. asi by som niečo kúpila matke, tatkovi, popozývala kamarátov, niečo nechala priateľovi, až sa mi vráti. poslednú dobu ma absolútne nebaví míňať peniaze na seba.
ono 700eur neni až taký velký paňáz, to rýchlo padne.
kúpila by som si už konečne ten fotografický aparát a išla by som si cez leto na poriadny výlet do Prahy!! toť môj sen so 700€ (možno sa mi aj tak splní )
Pomohla by som mame splatiť pôžičku,išla by som niekam na výlet,na dovolenku,nakúpila by som si kooopu vecíí,notebook ,nový mobil určite,auto.. ..Ale to by som potrebovala minimálne 10násobok tej sumy
vzala by som auto a precestovala celú Európu s niekým.. tým pádom by som tie peniaze minule na zážitky, ktoré mi nikto nevezme.. nikdy.. ved o tom je..
kúpila by som si lístky na všetky koncerty kam by som rada šla, permanentku na plaváreň a veľa exotických cvičení, jazykové kurzy nejaké, išla by som na sushi do reštaurácie Koishi a za zvyšok na nejaký výlet niekam... plus by som chcela nie jeden, ale viacero výletov a nový mobil a nejaké topánky a oblečenie, takže by som asi musela premýšľať, čo je pre mňa momentálne dôležitejšie... fú, ešteže tie peniaze nemám
na jednej strane by som povedala, ze lacnejsie auto nejake, lebo by mi ho v buducnosti bolo dost treba. no auto je tak stratena investicia, ze zbohom. minula by som tych 700 e a uz by som dalej nemala za co dokupovat benzin no naco by mi bolo take auto, ktore by este vyse 5 rokov stalo v garazi, nez si najdem pracu
potom by som povedala, ze oblecenie. no za rok sa mi to nebude pacit. je blbost investovat 700 eur do oblecenia.
potom by som povedala, ze by som si kupila nejake (pre mna) dost dobre pc, ale potom by som bola nahnevana, ze som vyhodila tolko za nieco, na com budem pol roka zavislacit, zhorsia sa mi znamky tak o 2 stupne (aj ked sa doma vobec neucim, ale ide o koncentraciu) a prestane ma to potom bavit a bude mi to vlastne nanic, kedze moj stary ntb mi staci na zakladne veci.
asi by som si 200 odlozila na modne blbosticky a 500 dala na ucet. ale na nejaky, ku ktoremu by som nemala kartu, lebo to by som preflakala hned, s mojim limitom 30 na den za 17 dni teda
hm..kupila som som si prilbu, mikrofony do prilieb aa este neviem co.. alebo by som si odlozila na zalozenie mojej materskej skoly..alebo by sme isli na skutrvylet do rakuska alebo kam
Dal by som si ich k tým 4500 ktoré som ušetril od decembra a kúpil by som si len naftu , 10 rožkov a salám aby som mohol ďalej robiť 12 hodín denne a šetriť na nové auto ...ja som bol v robote aj celé tieto sviatky čo boli,akurát v pondelok som si opravoval staré auto pred panelákom ...
bud by som si kupil ESP Alexi 200 a nahravaciu zvukovku za 200, alebo by som si poskladal Axial Wraith alebo by som si kupil kombinezu Sparco.. alebo by som si spravil vodicak na motorku.. podla nalady
no zaplatila by som si pas, dala opraviť zuby, dala mostík, (a už by sme mali ledva 200e ) z toho by mi vodičák nevyšiel, ale stále mame kopu možností, zaplatila by som si barmanský kurz 8) alebo by som tie peniaze použila ako poistné peniaze na prácu v zahraničí cez leto ...
celkovo čo by s ami súrne zišli peniaze takje to okolo 1500e a to myslím momentálne len na seba a nie na rodinu
kedze po zime su napravy na kazdom aute v hroznom stave, tak asi by cast isla tam a ale to asi tak 1/10 sumy a ostatok pekne planovane pocas leta pouzivat na nepredvidane naklady
Za 700 sa toho az tak vela neda kupit, ale asi by som si na akcniletenky.com nasiel nejaku zaujimavu letenku do sveta a zvysok by mi mozno vydalo aj na nejake zradlo...
@h8u mama si pred rokom ci kedy kupila maly netbook, kvoloi praci v tescu a nahadozvani smein na net, ale uz polroka je dojebana nabijacka a iskri ( lebo to vyrabaju na picu, pri prenasani sa to dojebe proste) a som si ho zobrala s tym, ze kupim novu, stoji asi 30 eur, ale aj tak teraz sedim v CPSke
@whisper tak to potom hej, taký argument beriem ale radšej si ich odložiť na leto a na trip, alebo aspoň pol na pol alebo ísť cez zimu čo najjužnejšie za teplom...
@whisper uf, tak tam je asi aj cez leto umenie chytiť pekné počasie ja som mala kúpené letenky do švédska v decembri, ale sme si to rozmysleli kvôli tej zime a cene ubytka nakoniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
no ale ta k v tejto situacii by som mame vratila za vodicak, zapaltila si aniamtorske kurzy, kupila by som si slusne oblecenie co teraz zhanam a ostatok ... par evri roflakala uplne hrozne a sotatne nechalan na leto, idealne este stovku uplne mimo ak osetrenie
ono 700eur neni až taký velký paňáz, to rýchlo padne.
viem že to je mainstream ale ja by som ho naozaj využil a už ma nebaví ťahať so sebou stále NTB
a za zvyšok by som nakúpil žlté veci...alebo modré či červené
zvyšok by som prejedla
a to že mám na účte desať tisíce, to s tým nesúvisí.
potom by som povedala, ze oblecenie. no za rok sa mi to nebude pacit. je blbost investovat 700 eur do oblecenia.
potom by som povedala, ze by som si kupila nejake (pre mna) dost dobre pc, ale potom by som bola nahnevana, ze som vyhodila tolko za nieco, na com budem pol roka zavislacit, zhorsia sa mi znamky tak o 2 stupne (aj ked sa doma vobec neucim, ale ide o koncentraciu) a prestane ma to potom bavit a bude mi to vlastne nanic, kedze moj stary ntb mi staci na zakladne veci.
asi by som si 200 odlozila na modne blbosticky a 500 dala na ucet. ale na nejaky, ku ktoremu by som nemala kartu, lebo to by som preflakala hned, s mojim limitom 30 na den za 17 dni teda
a kúpila by som si kopu kuracieho mäsa, lebo včera zistila jak sa robí kuracie.
Ak by sa teda do tej ceny vošlo niečo s dobrou kladivkovou mechanikou...
Najprv hodinky, potom externý harddisk a zvyšok by som nechal na auto...
Eeem.. tak asi týždňový NHL pobyt.
boost control a zopár ďaľších vecí - 350€
zostatok - 0€
alebo odlozil na skolne... i ked ani na jeden semester to nestaci :/
alebo investoval do kamery
ja by som si kupil nieco jest a rum asi a ostatok vrazil do aparatu, resp setril dalej
celkovo čo by s ami súrne zišli peniaze takje to okolo 1500e a to myslím momentálne len na seba a nie na rodinu
kedze po zime su napravy na kazdom aute v hroznom stave, tak asi by cast isla tam a ale to asi tak 1/10 sumy a ostatok pekne planovane pocas leta pouzivat na nepredvidane naklady
( oblečenie,jedlo,zabavu,xbox...neviem ) a 4OO by som si odložila na leto
2. kúpila si šalinkartu
3. kúpila si nabijacku na nobtebook, lebo henta uz iskri
4. plavanie
5. posilovna
6 zumba
a tak daaaaaaaaaale nekonecny zoznam