budujem kapitalove zasoby (teda take mensie, zeby sa dalo zajst na drink a podobne) aby som sa nemusel zajebavat na brigade ..... a viacmenej sa budem ucit, kedze si jedne statnice dobrovolne davam na august az (y)
ale k veci @trdelniiiq koľko sa ti podarí zarobiť za tie dva mesiace a za akú robotu? resp ak máš prehľad čo platia dobre? robiť by som chcela aj ja, ale mala som jeden super rok zárobku a jeden strašne odrbaný
@gukol tak prosím ťa začni lepiť na tie miesta ceduľky s nápisom "správne miesto gukol" a aj nejaký správny čas tam daj, nech sa raz aj mne prišťastí.. :/
čo znamená posledná možnosť? to čo si myslím? okrem toho povaľovania prevažne robím všetko. minimálne jeden festival, výlety, hlavne vodaaaaaaaaaaaaaaa, slnkoooooo, jahodyyyyyyyyyyyy, a iné milé veci. a samozrejme, pokojné, ničím nevyrušované pracovanie.
@otvoreneokno neviem čo si myslíš, možno to chápať rôznymi spôsobmi. Ponechávam na fantáziu každého ale zrejme vieš.. a k tvojmu menovaniu by som pridala ešte bicykel a čierňavu plnú hviezd a s jahodami to tvorí dokonalosť
@rikka nie nie, jahody patria slnku a k čierňave fľaša vína. a bicykel ako dopravný prostriedok k vode, som z Bratislavy a bežne sa bicyklom dostávam k vode, príjemné s užitočným.
@otvoreneokno najlepšie je ružové víno s ružovou oblohou pod starým mostom s čajkami. No a asi ťa bude treba klonovať žiaľ v Bratislave vídavam málo cyklistov (v porovnaní s inými veľkomestami) :/ no a milovanie je na veľa spôsobov dobré ale uznávam že v daždi je to také neobyčajné
@rikka no nie som žiaden zanietený športovec a využívam väčšinou len hrádzu mám strach z chodenia po uliciach, nie to ešte na bicykel aby som si sadla medzi autá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
otazne je ci bude leto
ale k veci @trdelniiiq koľko sa ti podarí zarobiť za tie dva mesiace a za akú robotu? resp ak máš prehľad čo platia dobre? robiť by som chcela aj ja, ale mala som jeden super rok zárobku a jeden strašne odrbaný
@gukol osobne? závidím! ale v dobrom
ak ostavam na slovensku na vychode, tak za 3 mesiace okolo 1000, ak mimo slovensko tak okolo 3k+-
a ešte milovanie v daždi
a ty si tiež z BA? tak to treba využiť niekedy!
chodím ta na strednú a som na intráku na peknej v rači tak čo to bude čajrumbum, víno, či káva?