Mám taký "malý" problém. Páči sa mi jeden chalan ktorého poznám len z videnia. Potrebujem poradiť, že ako sa s ním dať dokopy, pretože jediné čo o ňom viem je to, že kde chodí do školy, že má jedného brata a kde býva. Problém je v tom, že nechodíme spolu
no vsak vies kde byva tak ja neviem napis svoje cislo na papier a hod mu to do schranky alebo zacni roznasat letaky a ked budes roznasat prave tam,kde on byva,tak si tam nanho pockaj DDa daj sa s nim do reci hh
A jeho cislo mam, uz som to skusila, nenapisala ze sa mi paci a tak,pretoze on je velky "slusak" a keby som to na neho len tak vybalila tak sa mu zhnusim. Ale aj tak neodpisal. On nedviha, ani neodpisuje ak to cislo nepozna, takze tak.
a ani tvoja kamoska nebyva nejak v okoli?? proste len nejaky sprostredkovatel...hmm ked ne...tak skus stare trapne cau neves kolko je hodin?? a dalej rozvijaj...fuh ale nevem ci by som na to mala odvahu ale drzim palce
Sarafffi111: Lenže čo mu povie? On ma vôbec nepozná, takže by to vôbec nepomohlo. Keby aspoň z videnia ma poznal, ale ani to nie... Potrebujem nejaký nápad, že čo urobiť, aby som sa k nemu dostala a on si ma všimol...
tak pockat... ty poznas jeho z videnia, ale on teba nie? teoreticky by som povedala, ze nemas sancu... bo je dost tazke sa na ulici len tak niekomu fcirnut, pokial nie je akurat piatok alebo sobota vecer atd ved to poznate ale poznam pripad, ked sa jednej babene lubil chalan a poznali sa len z videnia a nahodne na seba narazili na pokeci a uz pol roka su spolu
P3tula: bohuzial ano...Lenze ja by som nemala odvahu sa mu len tak prihovorit aj keby to malo nejaky vyznam Este teoreticky viem kedy a kde ma treningy, lenze co mi to pomoze...
Vies, ze ani neviem? Aj ja som si tuto otazku polozila tisickrat, ale netusim. Nieco ma k nemu strasne taha...Nikdy ma to pri chalanovi tak nedrzalo ako pri nom.Mozno, ze ked ho spoznam ma to aj rychlo prejde,ale zatial to este nechcem vzdat.
ja mam ten isty problem, strasne sa mi paci jeden chalan, uz dlho, tiez o nom dost viem. ja som skusila ocny kontakt a uz si ma vsima aj on, len teraz zase neviem ako sa mame zoznamit. ty mas problem ze sa nestretavate, tak skus zistit kam chodieva,, kde do baru a tak. ja napr. viem ze chodieva do kina tak sa vidime dost casto tam. drzim palce
No, mam taky pocit, ze ti mozu poradit hocico, ale ak sa sama neprekonas a neskusis s tou hanblivostou nieco robit, tak je vsetko zbytocne. Mala by si ho naozaj nejako zaujat, aby aj on ta registroval, potom by to uz islo lahsie. Pohlady, usmevy atd.. snad by si ho mohla potom aj nejak oslovit, ako stari kamarati - ze nech sa nehneva, ale je ti strasne sympaticky a ci by sa s tebou nechcel zoznamit - pozvi ho ja neviem, na zakusok alebo na prechadzku.. Napadov mam vela, ale treba skusat, ako zareaguje na co, lebo to tazko takto. Ale ak je slusny a podobne, tak ked spravis prvy krok, neviem, preco by mal zdupkat. Za pokus nic nedas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Alebo chod pred jeho skolu a .. ale to uz je trapne.
Vsak, kua, ludia, rozmyslajte trochu..
A jeho cislo mam, uz som to skusila, nenapisala ze sa mi paci a tak,pretoze on je velky "slusak" a keby som to na neho len tak vybalila tak sa mu zhnusim. Ale aj tak neodpisal. On nedviha, ani neodpisuje ak to cislo nepozna, takze tak.
Pls, nemate este nejake napady?
Pls, nemate este nejake napady?
Alebo nema ani sajnu???
Baboka: Ved to je ten problem, ze ziadny.
Ja som strasne hanbliva, neviem ci by som vobec zo seba vykoktala to o tych hodinach a uz vobec netusim co dalej povedat..
Ale ak bez neho nemozes zit, tak skus to s tym, ze kolko je hodin. Ale to je uz trapne a hodinky ma predsa kazdy, tak sa skus opytat, kolko je stupnov
PLS mate este nejake napady??? Som zufala