HE! úplne čisto môj prípad! ..nemohla som ísť s nkým vobku, nemohhla mať iné kamošky lebo ona nikdy nikde nezapadla...a keď ja som išla s inými tak sa na mňa hnevala... čo som robila ja? po roku sa na ňu úplne vy*ebala a som rada
Inak neviem čo tu chceš od nás počuť. Očividne je pre teba najlepšie riešenie ju poslať do riti.
Prípadne sa normálne bav aj so svojimi kamoškami a neposluchaj ju na slovo ako nesvojprávna. Ak sa urazí tak jej vysvetli že neni jediná na svete s kým chceš udržovať kontakty a nech si to uvedomí. Ak to nepochopí tak na ňu ser.
@kika2211 skusila si jej to normalne povedať priamo že sa chceš baviť aj s inými ludmi a nie len s ňou? AK ano tak potom neviem. Nepočuvaj ju a rob si to čo je pre teba najlepšie. Ako kamarátka by mala rešpektovať aj ona teba
@exonr Ak si myslel tak, že ak človek, čo nemá veľa priateľov, príde ešte i o tých a ešte k tomu všetkému aj nie je psychicky bohvieako vyrovnaný, hrozí, že to vyrieši samovraždou, tak hej.
Kašli na ňu, ona by si hneď našla niekoho iného, na kom by tak "visela". Ale ak sa s ňou naozaj chceš baviť, tak sa o tom porozprávajte, možno sa naserie, alebo sa zmení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Inak neviem čo tu chceš od nás počuť. Očividne je pre teba najlepšie riešenie ju poslať do riti.
Prípadne sa normálne bav aj so svojimi kamoškami a neposluchaj ju na slovo ako nesvojprávna. Ak sa urazí tak jej vysvetli že neni jediná na svete s kým chceš udržovať kontakty a nech si to uvedomí. Ak to nepochopí tak na ňu ser.
možno je lesba a ešte o tom nevie alebo vie ale hanbí sa ....
dedukujem to len na základe toho, že takto som sa istý čas správal aj ja
Ale @spidy -ho teoria nie je nemozna , hoci tvrdit to na zaklade tak kusych informacii by bolo trufale.
Ale zvaz aj tuto moznost.
facku a doživotné zbohom.
a ešte by ma zaujímalo, čo by sa stalo keby sa nasrala....by ťa zmlátila alebo čo?
a všetko čo ti k tomu viac poviem je, že to nieje kamoška!