Keby sa pri vás objavila zázračná víla a povedala by vám že na jeden celý mesiac sa za vás postará o všetko (naozaj o všetko). Boli by ste úplne voľný. Jej podmienkou by však bolo že by ste za ten čas museli robiť veci , ktoré by ste inak nikdy v živote n
Čo by som robila? Porušila by som všetky predpísané pravidlá, všetky povedané dohody čo sa smie a nesmie a išla by som za svojou láskou. Povedala mu všetko o svojich citoch a tej krave by som sa s chuťou pozrela do očí a poslala ju do toho pekla, kam ona dostala mňa... a ešte by som jej tam z dobroty zaobstarala spoločnosť, aby sa ani náhodou nenudila... a bola by som konečne šťastná
Odmietla by som jej ponuku. Za ten mesiac by som si zvykla na to dobré a potom by sa to zas vrátilo do normálu tak by som sa cítila len horšie ako predtým.
Škola šmyku, rallye, bungeejumping, skok s padákom, let helikopotvorou, zjazd na biku, išiel by som do slovenského raja na turistiku (s foťákom samozrejme), do liptovského mikuláša za @lovebass keď teda stále sedia doma a čakajú, do bratislavy fotiť s jednou nemenovanou slečnou a so @soraya do prahy
Ja by som skôr potrebovala vílu, ktorá by sa starala o to, do čoho by som sa púšťala, tá (ne)voľnosť u mňa spočíva v niečom inom. Tu by sa mi momentálne nemala veľmi o čo starať, ale to neznamená, že som úplne voľná
pokúsila sa spraviť všetky tie krásne a úžasné torty, na ktoré som nikdy nemala odvahu, ale ani toľko kreativity a už vôbec nie zručnosť, aby to aj tak geniálne vyzeralo
a odišla by som do Číny do kláštora a trénovala T'ai chi ch'uan
Prvý deň by som strávila v Bratislave, kde by som vyliezla na Ufo a na strechu Incheby a splachtila odtiaľ na vežu Bratislavského hradu a dala si v Učku lsd a do rána naháňala jednorožce.
Potom by som šla do Prahy. A stihla všetko čo som stihnúť nestihla. Niečo oblízala, a spievala na ulici hrozne nahlas a vyliezla na Kyvadlo.
Potom by som šla do Paríža. A zbalila neznámeho francúza a rozdala si to s ním na Eiffelovke, a na pamiatku by som ju oblízala. A potom prešla nejaké obchody a rozbila strašné peniaze na dlhé bagety a sladkosti.
Potom by som šla do Londýna. A vyliezla na big ben a oblízala ho. A vykúpala sa v Temži, samozrejme by ma žiadne prúdy nestiahli.
Potom by som šla do Japonska. A tam jedla tony sushi a flirtovala s Japoncami neučiého pohlavia a ešte to sushi.
A potom by som si šla skočiť bungee z Vítkovského mosta a nejaké strašné megamotokáry, kde by som si zlomila asi polovicu kostí. A zjedla najväčší čokoládový koláč na svete, celý posypaný gumenými cukríkmi.
A išla by som nahá do aquaparku. V noci, kedy by tam nebol nikto iný okrem niekoho, koho by som si tam zavolala.
zbalila by som sa a letela do Londýna, a keď by už účinok Víly prestal, lebo však ona je len na mesiac, tak by som tam aj tak ostala a nikdy sa už nevrátila sem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pokúsila sa spraviť všetky tie krásne a úžasné torty, na ktoré som nikdy nemala odvahu, ale ani toľko kreativity a už vôbec nie zručnosť, aby to aj tak geniálne vyzeralo
a odišla by som do Číny do kláštora a trénovala T'ai chi ch'uan
Prvý deň by som strávila v Bratislave, kde by som vyliezla na Ufo a na strechu Incheby a splachtila odtiaľ na vežu Bratislavského hradu a dala si v Učku lsd a do rána naháňala jednorožce.
Potom by som šla do Prahy. A stihla všetko čo som stihnúť nestihla. Niečo oblízala, a spievala na ulici hrozne nahlas a vyliezla na Kyvadlo.
Potom by som šla do Paríža. A zbalila neznámeho francúza a rozdala si to s ním na Eiffelovke, a na pamiatku by som ju oblízala. A potom prešla nejaké obchody a rozbila strašné peniaze na dlhé bagety a sladkosti.
Potom by som šla do Londýna. A vyliezla na big ben a oblízala ho. A vykúpala sa v Temži, samozrejme by ma žiadne prúdy nestiahli.
Potom by som šla do Japonska. A tam jedla tony sushi a flirtovala s Japoncami neučiého pohlavia a ešte to sushi.
A potom by som si šla skočiť bungee z Vítkovského mosta a nejaké strašné megamotokáry, kde by som si zlomila asi polovicu kostí. A zjedla najväčší čokoládový koláč na svete, celý posypaný gumenými cukríkmi.
A išla by som nahá do aquaparku. V noci, kedy by tam nebol nikto iný okrem niekoho, koho by som si tam zavolala.
A hrozne veľa by som sa smiala.
A bolo by to hrozne super.
A ešte by som mala sex s viacerými mužmi