A vôbec ti nerozumiem, čo to tu vravíš, nemala by som o to ani najmenší záujem, jedine keby som to vyhrala alebo čo a mohla by som to za pekné prachy predať. I keď fakt neviem, o čom je reč.
chalan najskôr sa ukľudni a radšej si skontroluj čo píšeš....
Podľa mňa vyhodiť 600€ za hernú konzolu je blbosť... kvalitné hry si predsa môžeš zahrať aj na compe a tých 600€ minúť na niečo čo fakt stojí za to....
maam xboxa je to lepsie nez pojebany PS3ka vvasde to pisane atd atd.....PS3 tiez dobre blueray vyhoda ale neopalti sa to za tie peniaze a menej hier...a xbox ma ovela lepsi joystick
kup si pocitac a ne debiliny... pocitac ma sirsie uplatnenie...
ja teraz davam 200€ na mobil. Teda mini PDA: wifi, GPS navigacia a vsetko mozne v jednom Minaj peniaze rozumne a nie na debiliny, ktore ta prestanu bavit...
600€ budem mať.. a t mám akurát na tv plus xbox 360 pre vysvetlenie....
pre tých čo vravia míňaj rozumne .. mám 15 takže investovať nemôžem a dať to niekde pre ani nie 5% úrok sa naozaj neoplatí ak to tam nechem mať aspoň 100 rokov...
a pre tých čo vravia že pc ... myslíte, že by som o polnoci bol u niekoho cudzieho na internete ?.. asi nei čiže pc mám ....
za ostatné rady strašne ďakujema psl eše píšte neh sa rozhodnem...
PS: tie peniaze som si zarobil na brigáde takže...
pfuu no brasnu na notebook,mys k ntb,farbu na vlasy,zehlicku na vlasy,fotak,net doo ntb, aby som nebola len na wifine a nevem to nato by osm asik minula 600eur plus na nejake oblecko a tak a samozrejmne aj nieco odlozit
no vyjadruju sa tu ludia co tomu vobec nerozmeju ako nic v zlom
kup si urcite radsej xbox360. mozes hrat na tom kopec najnovsich hier. kopec hier na pc nikdi nevyjde. tak isto za rok ti to pc za 600ero bude nanic, nove hry ti nanom nemusia vobec ist. rozhodne najlepsia investicia je do xboxu360. len kopec ludii stale nepochopilo ze na hry su konzoly, pocitac je na pracu.
takze kup si xbox360. a zahras si nanom najnovsie hry aj o 2 roky.
@Ejo333 Poviem ti to narovinu. V dnešnej dobe kupovať PS3, alebo X360 je kravina. PS3 bola hardvérovo zastaralá už keď prišla na trh. X360 je asi o pol generácie novší.
Ale stále je PS3 konzola, kde je ako Grafická karta GF7900GT, čo je už teraz 4 generácie stará vec!
A za chvíľu 5 generácii. PS3 bude teraz zlacňovať a počul som čosi o PS4.
Videl niekto niekedy nejakú hru na High na PS3 a na PC? Posledne som pozeral na jednu hru na PS3 a bolo to hranaté, nebola to taká hra svetiel, menšie využívanie shaderov a textúry na seba moc nedoliehali. Skrátka, to čo sa stane, ak nepoužijete Antialliasing, a prečo ho nepoužijeme? Lebo PS3 to Hardvérovo nezvládne.
Ono to len pekne vyzerá, ale pri bližšom pohľade vidíte rozdiely v detailoch - kope detailov...
btw. na tvojom mieste radsej kupim PC ... za 18 litrov sa momentalne da kupit celkom slusne delo kde sa zahras vsetky najnovsie hry + nebudes mat proglem s oraginalkami warez vladne svetu aj ked dnesne hry su totalne nanic ... ci uz na pc alebo na next gen konzoly
a drafiga geforce 9500 gs a to ej asi moj anjvecsi herný problem a neviem ci s ami tam oplatí kúpiť nová grafika lebo už od tejto som čakal, že sa aspoň priblôíži next gen konzolám
a viete si predstavit xbox také grandturismo na plazme ked uz aj na nejakej 82 cm ? ... kua to msui ybt zazitok z hrania ... asi..
alebot aký iphon ... aosm azsa tma d e som bol kazdopádne diki pretoze ps 3 uz naozaj nehrozí ....
ach boze, zase ti niektori "odbornici" daco ideu splietat o pc vs konzoly. vidno ze otom prd vecia. som zvedavy o rok, dva, kebi si kupili dnes pc za 600 euro co na tom pc budu ako hrat. za mesiac to pc ma hodnotu o 1/3 nizsiu, za pol roka polovicnu. naroki hier za pol roka budu uz inde kde su dnes. takze tak.
@ink vydim ze dalsi "odbornik" konzoly niesu pc, tam nemas windows ani kopec blbosti co na pc. preto tam staci taki hardware aki tam je!! ps3 nema ziadnu tebou spomenutu grafiku!! ma vlastnu graficku kartu!! ktora nieje v pc verzii!!! ako napisat taku kravinu ze je tam GF7900GT,ked vobec tam taka graficka nieje je blbost roka. a porovnavat hardware pca konzoly je uplne kravina pre mnou vysie spomenute dovodi. a poroblemoch z roznimi nastaveniami a kompaktibilitou pc ani nehovoriac.
"The graphics processing unit, according to Nvidia, is based on the NVIDIA G70 (previously known as NV47) architecture. The GPU makes use of 256MB GDDR3 RAM clocked at 700MHz with an effective transmission rate of 1.4GHz [3] and up to 224MB of the 3.2GHz XDR main memory via the CPU (480MB max)."
Jadro G70 high-end GPU zo série GF7xxx, čo sú karty 7800, 7900, 7950
Takty a výkon odpovedajú 7900GT.
Nehádaj sa, prosím...
Jediné, čo je na PS3 dobré, je Bluray mechanika. Za 11k máš konzolu + BR player, ktorý sám stojí aspoň 4k, ale priemerne 6-7k. Ale stále to nemení nič na tom, že hardvérovo je to krám!
Asi by som si kúpila 5 strunovú basu Yamaha RBX 375, v červenej farbe (má niekto navyše? A nedá mi ju? xP), potom zo zostatku oblečko a kozmetiku.. O.o A Čivavu!
@ink ale konzoly su uplne daco ine ako debilne pccka. tam hry pristupuju priamo k hardware a nie ako na pc cez debilne os. uplne inak je to na konzoliach ako na pc. tak isto si radsej vynechal ze ps3 ma 8-jadrovy cip. ktori je vykenejsi ako cipi na beznich pc. ps3 je na trhu od 2007 a bude minimalne dalsie 3 roki. bi som chcel vydiet ake hry zahras o 3 roki na pc z roku 2007, asi ziadne. hardware a naroki hier bi ti to nedovolili. buducnost hier je na konzoliach. vsetci vyznamnejsi vyrobcovia to uz pochopili. pc je na pracu, konzoly na hry. a ako pises... is based on..ale nieje to to iste!!!! len zaklad ma na tom. kopec veci tam mohly zmenit a prisposobit pre maximalny vykon. inac...neexistuje v sucastnosti hra..ktora by..sa aspon priblizila..99% moznostiam ps3!!!!! nieje hra..ktora by hardware ps3 vyuzivala naplno!!!! o vyhodach hrania na konzolach oproti pc nebudem pisat, je ich vela. proste pc nieje na hry. konecne to ty a tebe podobny pochop!!!
PS3 je na trhu od roku 2007. A ešte bude 3 roky minimálne. Akú hru si zahráš za 3 roky na pc z roku 2007? No takú, čo má nároky na Hardware z roku 2007.
A tak to funguje aj u PS3. NIKDY, a vravím NIKDY nebude hra na PS3 tak dobre vyzerať ako na PC. Už v dobe vydania som videl Carbon na PC, PS3 a X360 a PC bol rozhodne najkrajší.
Za 3 roky to bude cca 7-8 generácií stará vec oproti PC. Na PC budeš mať možno aj 40" monitory, rozlíšenie možno cez 5Mpix a Antialiasing na bohvieakej úrovni, ale to PS3 bude mať stále grafiku iba z roku 2007. Už teraz keď si kúpiš kompa za 30k (blebo k PS3 potrebuješ ešte full HD TV, čo je tak + 20k a ak chceš byť na nete, tak aj klávesku, čo ti robí cez 30k), tak ti GARANTUJEM lepšiu grafiku ako na PS3.
A môžeš sa hodiť aj o zem a na tom PC má aj tak viac možností ako na PS3.
@ink no napisal som trocha nepresne..na trhu je ps3 od novembra 2006. ale v eu zacali predavat az v aprili 2007. tolko pre upresnenie lenze..na ps3 si zahras najnovsie hry aj o rok aj o dve. a bezproblemou ti pojdu. ano..na pc za kolko?! 100 000korun?! pc musis neustale vylepsovat. minimalne kazdich 6 mesiacou!! aby si udrzal krok z najnovsimi hramy. si spocitaj...kolko das na penazii na neustale vylepsovanie pc za..6 rokou. co je asi priemer zivotnosti pri konzolach. tv ma kazdi!! tv kupovat nemusis. tolko k argumentu o monitoroch. klavesnicu na ps3 napojis hocijaku cez usb port. ale za pc a jeho neustale vylepsovanie das aj cez 100 000, kdesto za ps3 15 000?! tak si to vypocitaj, co je vyhodnejsie. ( napr. linux je bezne aj na ps3, takze z ps3 sa kludne dostanes aj sem.)a neviem otom zeby na ps3 existovali virusy( alebo na xbox360) aj niekde som cital..ze 512mb pamete (xbox360) sa vyrovna cez 2,5gb pamete na pc. a zatial ziadna hra nevyuziva ani na 90% vykonu ps3. ziadna. (novy xbox ma vyjst v 2011?! )
@nikeboy Ale tie hry ti pôjdu o rok dve aj na tom PC. Ale na nižšie detaily. A proste za 3 roky budú na PS3 nové hry, ale budú vyzerať ako v 2006-tom
Mám doma PC so 4 roky starým HW a 2 roky starou GPU. Dokopy ma to nestálo viac ako PS3 pred 2 rokmi. A TADÁ: Idú mi tam VŠETKY nové hry. No problém. Treba vedieť čo kúpiť a ako sa o to starať.
A ešte detail: Mám PC rok a nemám na ňom jediný vírus, lebo niesom blb, a neklikám na každú kravinu.
Ano, nom, ale TV kupovať nemusíš. Na čo ti je BR mechanika a FullHD, keď máš PAL TV s rozlíšením 625*576 a 50Hz, čo je fakt fasa, keď môj erárny 15" monitor má aspoň 1024*768 a 60Hz...
A prečo hm, asi tak ľudia dávajú Linux na PS? Lebo sa chcú VIAC než hrať. Ale to si naozaj radšej kúpim kompa ako improvizovať na PS3.
@ink ale kde, zatial ziadna hra nevyuziva na plno moznosti ps3.
no ja mam trocha starsii comp. stal ovela viac ako ps3 teraz. a nic nanom nejde. nema dvd, grafika je totalne zastarala (len 64mb) procesor deto. ramku..musel som dokupit 512mb( bola len 256mb). takze tolko k pc.
no vetsina ludii ma dnes hd tv, minimalne hd ready. a ver mi...aj na starom crt tv, vypadaju hry z ps3 super.
pretoze ps3 , nieje len cisto konzola, ale ma ovela viacej moznosti. rozhodne buducnost patri konzolam.ako centram multimedialnej zabavy. pc len na pracu.
A trocha starší komp? Ja som mal taký komp pred 7 rokmi, a vtedy začínala PS2 a potom PS3. To je dosť stará vec.
Žiadna hra nevyužíva naplo možnosti PS3? To je smutné, to musí vyzerať
Väčšina ľudí ma HD TV??? Väčšina ľudí nemá na to HD TV peniaze. Neviem chalan, možno si z iných sociálnych podmienok, ale väčšina ľudí nemá na pracovné PC + HD TV + PS3 + hry.
Urcite si nekupuj iPhone, za tie peniaze je to uplne sprosty telefon co nic nedokaze (sam ho mam, ale mne sa ho podarilo zohnat za par drobnych). xbox je fajn, ale na druhej strane na PS3 vies najebat linux (fbsd atd), kedze je tam pokial viem PPC architektura. Takze vies z neho spravit aj konzolu aj kvazy pocitac..
inac diki vsetkým ...uz soms a rzohodola ste mi pomohli diem vytunit pc .. soms i ansiel grafiku elpsiu nez ma xko360 logicky lepsiu ako má ps3 za menej .. problem bude max,., tka procak mozno to som si neoi istý uvidime diki vsetkým....
@ejo333 ty sa zobut...ale vydim ze si zaspal este viacej. uvydime do kedi ti to "vytunene"pc vydrzi drzat krok. ved..dnes dac za grafiku 333 euro a do vianoc bude ta ista grafika stat polovicu a tak dalej ale vydno ze prd otom vies ako ten ink. obaja sa robite ze vyznate sa v tom, ale v zivote ste ziadnu konzolu nemaly a idete tu pisat blbosti.
máš pravdu nemal som konzolu.. ale hral soms ana oboch a v živote sa ale najskôr ani nedožijem toho aby existovala konzola ktorá by si držala technologický náskok oproti pc drlhšie ako tri mesioace pretože konzoly sú defakto počítače... a to zobuď sa som ti napísal preto čo si napísal o tých hd Tv .. ink mal pravdu, že žiješ v iných pomeroch ako väčsina z nás, minimálne ako ja... len pre info ja som si tých 530€ zarobil na brigáde nešetril som si vreckové ani ich nezdedil.... čo sa týka tej grafickej máš pravdu ... ale to platí na akúkoľvek technológiu.. a aj si tým pc nejdem kŕmiť svoje ego takže mi stačí dosiahnuť určitej úrovne grafiky... plus hrám hlavne rts, fps a rpg kd epc jednoducho vedie ak nie pre myš tak už len preto, že guild wars 2 si na konzolách proste nezahráš...
@ejo333 ale na konzole ti pojdu najnovsie hry aj o 5 rokou bez problemou. ale na pc?? ked nevylepsujes kazdich 6 mesiacou nemas sancu drzat krok. tak isto ceny,,,, a kopec hier si na pc v zivote nezahras....mgs,tekken, final fantasy...a kopec inich...praveze vetsina rpg vychadza len pre konzoly. fps?? halo, Gow a kopec inich...ostavaju teda len tie rts ( aj ked nie tak celkom) ktore mas viacej na pc ale.....ked dnes kupis komponenty na PC, myslis ze ked vyjde na buduci rok starcraft2, tak ti pojde v pohode na plne detajli??? no...neverim moc. samozrejme..mozes poskladat aj pc za 50 000 euro (1 500 000sk ) . lebo pc co sa tyka moznosti..je prakticki neobmedzene.....ale za aku cenu??
@ejo333 ano, to mas pravdu. a zial....politika microsoftu je pri konzoliach taka, ze velmi skoro ukoncuje podporu pre starsi model, len abi viac ludii preslo na novy system ( predpokladam ze novy xbox bude este viac "zavysli" na nete) v tom ma sony velke plus.....ved ps2 prisla v prevej verzii na trh v 2000 a dodnes nanu vznikaju nove hry ( aj ked nie az tak vela a vyvoj sa sustreduje hlavne na ps3 ) inac..aj ja cakam na starcraft2 :d preto som ju spomenul. neverim ze si starcraft2 zahram, lebo moj pocitac ma par roku,a ntb bi to nezvladol. mozno vydaju nejaku verziu aj pre xbox.(xbox360) aj ked neverim,lebo konzole sa sustreduju skor na rpg a fps ako na strategie. uvydime ked vyjde, ja sa aj tak na starcraft2 tesim. snad sa potom dockame aj noveho warcraftu (moja oblubena seria, hral som vsetki 3 casti )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Iphone 3gs...
Alebo niečo iné ? ....
Podľa mňa vyhodiť 600€ za hernú konzolu je blbosť... kvalitné hry si predsa môžeš zahrať aj na compe a tých 600€ minúť na niečo čo fakt stojí za to....
k sidovke čižmy demonia a ostatné by som si nechal
sorry, viem že som offtopic
2. nevies co s eurami?
ja teraz davam 200€ na mobil. Teda mini PDA: wifi, GPS navigacia a vsetko mozne v jednom Minaj peniaze rozumne a nie na debiliny, ktore ta prestanu bavit...
Napríklad Maša z Arkony má tieto bohovské. (Až na tie maskáče.
pre tých čo vravia míňaj rozumne .. mám 15 takže investovať nemôžem a dať to niekde pre ani nie 5% úrok sa naozaj neoplatí ak to tam nechem mať aspoň 100 rokov...
a pre tých čo vravia že pc ... myslíte, že by som o polnoci bol u niekoho cudzieho na internete ?.. asi nei čiže pc mám ....
za ostatné rady strašne ďakujema psl eše píšte neh sa rozhodnem...
PS: tie peniaze som si zarobil na brigáde takže...
Napríklad ja by som na tú sidovku aj mala, ale nechcem to všetko minúť len tak, na nejakú bundu, až tak mi na nej nezáleží. Radšej si to ešte nechám.
Keby mám 600e kúpim si nejaky pitbike a plynovku alebo ten PC ...
ak ak mas pocitac, tak si ho vytunuj...herne konzoly su picovina podla mna...
kup si urcite radsej xbox360. mozes hrat na tom kopec najnovsich hier. kopec hier na pc nikdi nevyjde. tak isto za rok ti to pc za 600ero bude nanic, nove hry ti nanom nemusia vobec ist. rozhodne najlepsia investicia je do xboxu360. len kopec ludii stale nepochopilo ze na hry su konzoly, pocitac je na pracu.
takze kup si xbox360. a zahras si nanom najnovsie hry aj o 2 roky.
p.s. ziadne P-ečko nestahujem
Ale stále je PS3 konzola, kde je ako Grafická karta GF7900GT, čo je už teraz 4 generácie stará vec!
A za chvíľu 5 generácii. PS3 bude teraz zlacňovať a počul som čosi o PS4.
Videl niekto niekedy nejakú hru na High na PS3 a na PC? Posledne som pozeral na jednu hru na PS3 a bolo to hranaté, nebola to taká hra svetiel, menšie využívanie shaderov a textúry na seba moc nedoliehali. Skrátka, to čo sa stane, ak nepoužijete Antialliasing, a prečo ho nepoužijeme? Lebo PS3 to Hardvérovo nezvládne.
Ono to len pekne vyzerá, ale pri bližšom pohľade vidíte rozdiely v detailoch - kope detailov...
Jednosmernú letenku možno, ale na to je 600 € málo.
a ked ani koli tomu, tak koli polovicnej cene
Ale keď už konzolu, tak Nintendo Wii
Moj Comp:
HP A6741
4 gb ram
intel core quad 2 8200 @ 2.33GHZ 2.33Ghz
a drafiga geforce 9500 gs a to ej asi moj anjvecsi herný problem a neviem ci s ami tam oplatí kúpiť nová grafika lebo už od tejto som čakal, že sa aspoň priblôíži next gen konzolám
a viete si predstavit xbox také grandturismo na plazme ked uz aj na nejakej 82 cm ? ... kua to msui ybt zazitok z hrania ... asi..
alebot aký iphon ... aosm azsa tma d e som bol kazdopádne diki pretoze ps 3 uz naozaj nehrozí ....
@ink vydim ze dalsi "odbornik" konzoly niesu pc, tam nemas windows ani kopec blbosti co na pc. preto tam staci taki hardware aki tam je!! ps3 nema ziadnu tebou spomenutu grafiku!! ma vlastnu graficku kartu!! ktora nieje v pc verzii!!! ako napisat taku kravinu ze je tam GF7900GT,ked vobec tam taka graficka nieje je blbost roka. a porovnavat hardware pca konzoly je uplne kravina pre mnou vysie spomenute dovodi. a poroblemoch z roznimi nastaveniami a kompaktibilitou pc ani nehovoriac.
GPU z PS3 je citujem:
"The graphics processing unit, according to Nvidia, is based on the NVIDIA G70 (previously known as NV47) architecture. The GPU makes use of 256MB GDDR3 RAM clocked at 700MHz with an effective transmission rate of 1.4GHz [3] and up to 224MB of the 3.2GHz XDR main memory via the CPU (480MB max)."
Jadro G70 high-end GPU zo série GF7xxx, čo sú karty 7800, 7900, 7950
Takty a výkon odpovedajú 7900GT.
Nehádaj sa, prosím...
Jediné, čo je na PS3 dobré, je Bluray mechanika. Za 11k máš konzolu + BR player, ktorý sám stojí aspoň 4k, ale priemerne 6-7k. Ale stále to nemení nič na tom, že hardvérovo je to krám!
PS3 je na trhu od roku 2007. A ešte bude 3 roky minimálne. Akú hru si zahráš za 3 roky na pc z roku 2007? No takú, čo má nároky na Hardware z roku 2007.
A tak to funguje aj u PS3. NIKDY, a vravím NIKDY nebude hra na PS3 tak dobre vyzerať ako na PC. Už v dobe vydania som videl Carbon na PC, PS3 a X360 a PC bol rozhodne najkrajší.
Za 3 roky to bude cca 7-8 generácií stará vec oproti PC. Na PC budeš mať možno aj 40" monitory, rozlíšenie možno cez 5Mpix a Antialiasing na bohvieakej úrovni, ale to PS3 bude mať stále grafiku iba z roku 2007. Už teraz keď si kúpiš kompa za 30k (blebo k PS3 potrebuješ ešte full HD TV, čo je tak + 20k a ak chceš byť na nete, tak aj klávesku, čo ti robí cez 30k), tak ti GARANTUJEM lepšiu grafiku ako na PS3.
A môžeš sa hodiť aj o zem a na tom PC má aj tak viac možností ako na PS3.
Mám doma PC so 4 roky starým HW a 2 roky starou GPU. Dokopy ma to nestálo viac ako PS3 pred 2 rokmi. A TADÁ: Idú mi tam VŠETKY nové hry. No problém. Treba vedieť čo kúpiť a ako sa o to starať.
A ešte detail: Mám PC rok a nemám na ňom jediný vírus, lebo niesom blb, a neklikám na každú kravinu.
Ano, nom, ale TV kupovať nemusíš. Na čo ti je BR mechanika a FullHD, keď máš PAL TV s rozlíšením 625*576 a 50Hz, čo je fakt fasa, keď môj erárny 15" monitor má aspoň 1024*768 a 60Hz...
A prečo hm, asi tak ľudia dávajú Linux na PS? Lebo sa chcú VIAC než hrať. Ale to si naozaj radšej kúpim kompa ako improvizovať na PS3.
no ja mam trocha starsii comp. stal ovela viac ako ps3 teraz. a nic nanom nejde. nema dvd, grafika je totalne zastarala (len 64mb) procesor deto. ramku..musel som dokupit 512mb( bola len 256mb). takze tolko k pc.
no vetsina ludii ma dnes hd tv, minimalne hd ready. a ver mi...aj na starom crt tv, vypadaju hry z ps3 super.
pretoze ps3 , nieje len cisto konzola, ale ma ovela viacej moznosti. rozhodne buducnost patri konzolam.ako centram multimedialnej zabavy. pc len na pracu.
Žiadna hra nevyužíva naplo možnosti PS3? To je smutné, to musí vyzerať
Väčšina ľudí ma HD TV??? Väčšina ľudí nemá na to HD TV peniaze. Neviem chalan, možno si z iných sociálnych podmienok, ale väčšina ľudí nemá na pracovné PC + HD TV + PS3 + hry.
vydiet ze sa do toho nevyznas a nikdi si ziadnu konzoly asi ani nemal.
kazda lcd domaca telka je dnes aspon HD ready. o plazmach ani nehovoriac.
+hry?! hry sa kupuju aj na pc, tak neviem co tym ako chcel si povedat ze +hry...
a pracovne pc chapes co pod tym ako?! na zakladne veci dnes staci aj 5 rokou stare pc.
inac diki vsetkým ...uz soms a rzohodola ste mi pomohli diem vytunit pc .. soms i ansiel grafiku elpsiu nez ma xko360 logicky lepsiu ako má ps3 za menej .. problem bude max,., tka procak mozno to som si neoi istý uvidime diki vsetkým....
no uvidim ... co to sprví ...
momentálne som zistil že mam potreby zamerané iným smero,m ...
kazdopádne diki a sorry..