Jo to mi tiež vraveli(na ZŠ) zatiaľ mám 3 Ačka a v utorok si idem po 4té Kašli na to aj keby to bola pravda proste sa musíš viac snažiť a nájsť si niečo čo ťa baví.
je mi vtipne. kopec komentov typu - ignoruj to, kasli na to a pod.
ale ak potom zalozi dievca niekde diskusiu, kde urobi jednu chybicku v Y/I, potom ju zhodite pod ciernu zem a budete poukazovat na to, ze sa ma ist ucit slovencinu.
deti.
a k teme: miska, ak ti toto niekto povedal, zemysli sa, ci nema pravdu. lebo take veci sa zvycajne nehovoria bez priciny. ale na druhej strane mozes poukazat na to, ze ucenie sa a mudrost nemaju toho vela spolocneho, cim chcem povedat, ze aj ludia, ktori sa neucia, mozu byt mudri. len su menej vzdelani.
@e to nie je len tak, že ma zastavíš na ulici a oznámiš mi (Ale kebyže zavoláš a nič iné nepovieš, začni sa modliť )
Napr. na ICQ, keď sa roztekám nad tvojím všestranným uberskillom, treba zahlásiť ,,no vidíš, a ty si blbá jak mantinel". (Na čo ti odpoviem, že aspoň viem nakresliť graf )
@n ako lebo ty si v tomto smere taka dost toto ze do grafu co je tam len ilustracne aby si clovek vedel predstavit princip ides jebat ze tam je odchylka mala a nie je to nakreslene 100% presne ale pochopit princip alebo co tak to uz ne
aky je rozdiel medzi tym ci ti to clovek povie na ulici alebo cez telefon? na ulici nechytas nerdrage?
@e ale jak si to mám vedieť predstaviť, keď je to špatne & zavádzajúco nakreslené, ohrozuje môj vhľad (!!) do úlohy a vyplývajú z toho nesprávne vzťahy?
A s ostatným grafom si sa tiež dojebal, ticho
konkrétne: Kebyže mi to povieš na ulici a máš vetrovku/kabát/tailcoat/skafander, pod ktorým nevidno brnkátko, nenapadlo by mi, že si to ty, veď v tom ani R nie je. (R v tom nie je ani telefonicky, takže som práve dojebala vlastnú teóriu. KSR.)
všeobecne: Na ľubovoľnej ulici je niekoľkonásobne viac ľudí, ktorých nepoznám, než ktorých poznám, a ktorí môžu vedieť, aká ďalekosiahla je moja podobnosť s mantinelom, je teda omnoho pravdepodobnejšie, že mi to povie úplne random človek. Ofc kebyže dotyčnô poznám, môže sa doživotne lúčiť s vôľovým ovládaním análneho zvierača.
@n -.- akoze dobre ze plynom ale to som sa pytal jak to teplo dodrbete do kazdej miestnosti ked nie cez radiatory -.- mate take tie sachty idiotske ci co to je?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Lebo mám s priemerom 1,32 trojku z chémie.
A moja úžasná sestra samé jednotky.
:/
ale ak potom zalozi dievca niekde diskusiu, kde urobi jednu chybicku v Y/I, potom ju zhodite pod ciernu zem a budete poukazovat na to, ze sa ma ist ucit slovencinu.
deti.
a k teme: miska, ak ti toto niekto povedal, zemysli sa, ci nema pravdu. lebo take veci sa zvycajne nehovoria bez priciny. ale na druhej strane mozes poukazat na to, ze ucenie sa a mudrost nemaju toho vela spolocneho, cim chcem povedat, ze aj ludia, ktori sa neucia, mozu byt mudri. len su menej vzdelani.
---
Osobne..na celú tú vetu by som nereagovala vôbec.
Na ,,nevieš sa učiť" by som nadšene prikývla.
A za ,,si hlúpa" by som na dotyčnom spáchala násilný trestný čin, na moje intelektuálne komplexy sa nesiaha.
Napr. na ICQ, keď sa roztekám nad tvojím všestranným uberskillom, treba zahlásiť ,,no vidíš, a ty si blbá jak mantinel". (Na čo ti odpoviem, že aspoň viem nakresliť graf )
aky je rozdiel medzi tym ci ti to clovek povie na ulici alebo cez telefon? na ulici nechytas nerdrage?
A s ostatným grafom si sa tiež dojebal, ticho
konkrétne: Kebyže mi to povieš na ulici a máš vetrovku/kabát/tailcoat/skafander, pod ktorým nevidno brnkátko, nenapadlo by mi, že si to ty, veď v tom ani R nie je. (R v tom nie je ani telefonicky, takže som práve dojebala vlastnú teóriu. KSR.)
všeobecne: Na ľubovoľnej ulici je niekoľkonásobne viac ľudí, ktorých nepoznám, než ktorých poznám, a ktorí môžu vedieť, aká ďalekosiahla je moja podobnosť s mantinelom, je teda omnoho pravdepodobnejšie, že mi to povie úplne random človek. Ofc kebyže dotyčnô poznám, môže sa doživotne lúčiť s vôľovým ovládaním análneho zvierača.
A plienky by som ti vymenila iba výmenou za bezchybný graf
precitaj si to po sebe, prestav si to, precitaj si to znova a daj si facku ale aspon taku ze ti hlavu drbne o radiator
A veď graf normálne na papieri (v Skicári, ak veľmi chceš), nie na plienke.
Plynom -,- A pustiť si ho nejdem, kto by ti menil plienky?
néé mne také nehovoriaa ja viem aj sama že sa neviem učiť